29 / 03 / 2024

Emre Aydın 21 Haziran'da Tepe Nautilus'ta!

Emre Aydın 21 Haziran'da Tepe Nautilus'ta!

İstanbul’un iki yakasını buluşturan alışveriş merkezi Tepe Nautilus, 21 Haziran’da pop müziğin sevilen ismi Emre Aydın’ı ağırlayacak. Tepe Nautilus’un Açık Otoparkı’nda saat 21.00’da gerçekleşecek konser, Emre Aydın severleri bir araya getirecek.



Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi tarafından düzenlenen konserde Emre Aydın en sevilen şarkılarını seslendirecek. Şarkıcının hayranları konser sırasında Emre Aydın’la tanışma fırsatı da elde edecek. Tepe Nautilus’un instagram adresini takip ederek, ‘#kulistebenolmalıyım’ veya ‘#TepeNautilus’ hashtagleriyle mesaj ya da fotoğraf paylaşan ve kazanan kişiler, kuliste Emre Aydın ile tanışma ve sohbet etme şansı elde edecek.

Tepe Nautilus ziyaretçilerinin 50 TL’lik alışverişlerine bir konser bileti kazanarak, katılabilecekleri Emre Aydın konserine, aynı zamanda Tepe Nautilus’u sosya medya üzerinden takip edenler de yarışmalara katılarak bilet kazanma imkânına sahip olacak. 

Show Radyo’nun medya sponsorluğunda gerçekleşecek Emre Aydın konseri için Show Radyo dinleyicileri de farklı programlarda bilet kazanma şansı elde edecek. Ayrıca 13 Haziran’da “Nihat’la Sivrisinek” programını Tepe Nautilus Açık Otoparkı’nda bulunan Show Radyo canlı yayın aracından gerçekleştirecek olan Nihat Sırdar da dinleyicilerine konser bileti ve çeşitli hediyeler kazandıracak.

Tepe Nautilus etkinlikleriyle ilgili detaylı bilgiye www.tepenautilus.com adresinden ulaşabilirsiniz. Tepe Nautilus’u ayrıca facebook.com/TepeNautilus, twitter.com/TEPENAUTILUS34 ve instagram.com/tepenautilus linklerinden de takip edebilirsiniz.



Geri Dön