19 / 04 / 2024

Emrullah Eruslu kimdir?

Emrullah Eruslu kimdir?

İZODER Yönetim Kurulu Üyesi ve Eryap A.Ş. CEO’su Emrullah Eruslu kimdir? Emrullah Eruslu Eryap A.Ş. hakkında neler söylüyor? İşte Eryap A.Ş. CEO’su Emrullah Eruslu'nun biyografisi...



Emrullah Eruslu kimdir?

Emrullah Eruslu, Türkiye’de inşaat ve yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi olan Eryap A.Ş.’nin CEO’su. Babası Kahraman Eruslu, Eryap A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanıdır. 


Eryap A.Ş. CEO’su Emrullah Eruslu, aynı zamanda İZODER üyesi. Eruslu, bina yalıtımıyla elde edilecek tasarrufla İstanbul Boğazı’na yapılacak 4’üncü köprünün masrafının çıkacağını vurguluyor.


Emrullah Eruslu - Eryap A.Ş. 

Eruslu, Elryap A.Ş.’nin 10 yaş günü kutlamaları nedeniyle Haziran 2013’te İstanbul Marriott Polat Renaissance Otel'de düzenlenen gala yemeğinde yaptığı konuşmada; Gaziantep'te 2002 yılında 50.000 m2'lik alanda kurdukları tesislerinde, sektörün ilk polimer dış cephe kaplaması üretimini gerçekleştirerek Türkiye'nin jenerik markası olan American Siding'i kazandırdıklarını söyledi. 


Eruslu hızlı büyüme süreçlerini şöyle anlattı: “2001 yılında kurulan Gaziantep fabrikamızın ardından Silivri'de kurulan tesisimizde ilk olarak 2005 yılında Bonuspan markalı XPS ısı yalıtım levhası, 2007 yılının son çeyreğinde ise Focus Membran markalı bitümlü su yalıtım örtüleri üretimine başladık. 2011 yılına kadar yapılan ek yatırımlarla birlikte sırasıyla Bonusmax, Winer ve Focus Shingle markalı ürünlerimizi iç pazarın hizmetine sunarken toplamda 130 Milyon TL'lik yatırım gerçekleştirdik. 


Yatırımcı ve üretici kimliğimizi, fizibilite ve kurulum çalışmalarını 5 Avrupa ülkesinden alanında uzman 9 farklı firma ile yürütülen çalışmalarla şekillendirdiğimiz Sakarya, Hendek'te 60.000m2'lik alanda kurduğumuz Eryap taş yünü tesisi ile daha da ileriye taşıyoruz. Toplam 120 Milyon TL'lik yeni yatırım ile gerçekleştirdiğimiz Eryap taş yünü tesisinin ilk bölümü 2012 yılı Mart ayında devreye alınmıştır. Sakarya, Hendek'te 60.000m2'lik alana yerleşik tesisin altyapı ve kurulu kapasitesi 120.000 ton/yıl olarak projelendirilmiş; ilk yıl üretim kapasitesinin 40.000 ton'a ulaşması hedeflenmiştir.


Eryap A.Ş. Yönetim Kurulu:

Eryap Yönetim Kurulu Başkanı Kahraman Eruslu

Eryap Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salih Eruslu

Eryap Yönetim Kurulu Üyesi Emrullah Eruslu 

Eryap Yönetim Kurulu Üyesi Selim Eruslu



Emrullah Eruslu: Doğru yalıtımla yangına karşı önlem alın!
Bina güvenliği için su yalıtımına dikkat!
Depreme karşı su yalıtımı zorunlu hale getiriliyor!



Geri Dön