26 / 04 / 2024

En az ilkokul mezunu, KPSS şartsız 6.500 bin TL maaşla personel alınacak!

En az ilkokul mezunu, KPSS şartsız 6.500 bin TL maaşla personel alınacak!

İş arayan vatandaşlar İŞKUR personel alımı ilan sayfasına yönelik detayları merakla takip eidyor. İŞKUR KPSS şartlı veya şartsız olmak üzere 6.500 liradan başlayan maaş ile işçi alımı yapıyor. Peki İŞKUR iş başvurusu nasıl yapılıyor?



En az ilkokul mezunu, KPSS şartsız 6.500 bin TL maaşla personel alınacak!

İŞKUR GÜNCEL PERSONEL İLAN SAYFASI 2022

İş arayan kişilerin İŞKUR internet sitesi üzerinden personel alım ilanlarına başvuru yapabilmesi için öncelikle İŞKUR kayıt işlemlerini tamamlaması gerekiyor. Detaylı bir sorgulama için; aranılan meslek grubu, meslek, nitelik, beceri, öğrenim durumu, firma adı, iş yeri ünvanı, çalışma yeri gibi gibi bilgiler aratılmalıyor. Bu aşamalardan sonra İŞKUR ilanları sayfası görüntüleniyor. 

İŞKUR PROFİLİ OLUŞTURMA

İş arayan vatandaşların öncelikle İŞKUR'un resmi internet sitesi olan "iskur.gov.tr" adresine giriş yapması gerekmekiyor. Ardından sağ tarafta yer alan "İnternet Şubesi"ne tıklanmalıdır. Sonrasında "e-devlet" üzerinden giriş seçilerek açılan kayıt sayfasında "İş Arayan" alanından "Üye Ol" kısmına tıklanarak istenilen bilgiler eksiksiz şekilde doldurulmalı, sözleşmeler kabul edilmeli. 

İŞKUR KAYIT İÇİN GERLİ BELGELER NELERDİR?

İŞKUR kayıt belgesi için İŞKUR iş müdürlüklerine başvuru yapılması gerekiyor. Sadece T.C vatandaşlarının yapabilidiği başvurularda 18 yaşını doldurmuş reşit olan kişiler için askerliği bitirme şartı aranıyor. Kişi hiç eğitim almamış veya çalışmamış ise İŞKUR üzerinden mesleki eğitim alabiliyor. İŞKUR kaydı için sadece İŞKUR'dan alınmış belgeler geçerli oluyor. 

İŞVEREN İŞKUR PROFİLİ OLUŞTURMA İŞLEMİ

İşverenler için profil oluştururken aradığı işçi için belirttiği kriterler önem taşıyor. İşverenler "esube.iskur.gov.tr" sitesi üzerinden giriş yaparak "Üye Ol" butonu ile giriş sağlanabilir.

75 bin TL'lik gelir belgesiz ihtiyaç kredi fırsatı! 

Rus rublesi ayın en yüksek seviyesinden işlem görüyor! Yükselişte olan rublede son durum ne?1 Rus rublesi kaç TL?


Geri Dön