26 / 04 / 2024

75 bin TL'lik gelir belgesiz ihtiyaç kredi fırsatı! 

75 bin TL'lik gelir belgesiz ihtiyaç kredi fırsatı! 

İhtiyaç kredisi çekmek isteyen fakat gelir belgesi olmayan vatandaşlar bu şartı istemeyen bankaları araştırmaya başladı. Peki gelir belgesiz kredi veren bankalar hangileri? İhtiyaç kredisi faiz oranları neye göre hesaplanıyor?



Kredi çekmek isteyenlerden talep edilen pek çok unsurun arasında belki de en önemlisi düzenli olarak bir gelire sahip olduklarını gösteren belgelerdir. Fakat yaşanan son gelişmeler ile bazı bankalar gelir belgesini istemedikleri kredi kampanyalarını duyurdular.

75 bin TL lik gelir belgesiz ihtiyaç kredi fırsatı! 

Akbank, ve Enpara gelir belgesiz 75 bin liraya kadar ihtiyaç kredilerini duyurdu. Peki, gelir belgesiz kredi için hangi şartlar gerekiyor? İhtiyaç kredisi faiz oranları nedir? En fazla ne kadar ihtiyaç kredisi çekiliyor? İşte merak edilen tüm detaylar... 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön