25 / 04 / 2024

75 bin TL'lik gelir belgesiz ihtiyaç kredi fırsatı! 

75 bin TL'lik gelir belgesiz ihtiyaç kredi fırsatı! 

İhtiyaç kredisi çekmek isteyen fakat gelir belgesi olmayan vatandaşlar bu şartı istemeyen bankaları araştırmaya başladı. Peki gelir belgesiz kredi veren bankalar hangileri? İhtiyaç kredisi faiz oranları neye göre hesaplanıyor?



75 bin TL lik gelir belgesiz ihtiyaç kredi fırsatı! 

İHTİYAÇ FAİZ KREDİ ORANLARI NEDİR?

Bireysel ihtiyaç kredisi faiz oranları bankadan bankaya farklılık gösterir. Bankalar, hem Türkiye'deki genel ekonomik durum hem de kendi kaynakaları ve hedeflerine göre her kredi türü için ayrı ayrı faiz oranı belirler. Belli dönemlerde bankalar faiz indirimi ya da faiz artırımı yapabilirler. Bireysel ihtiyaç kredisi faiz oranları, Merkez Bankası (MB) kararlarına göre belirleniyor.

75 bin TL lik gelir belgesiz ihtiyaç kredi fırsatı! 

EN FAZLA NE KADAR İHTİYAÇ KREDİSİ ÇEKİLİYOR?

Bankalardan çekilebilecek kredi üst limiti bankadan bankaya farklılık gösterir. Bankaların ihtiyaç kredisi üst limitlerine bankaların resmi sitelerinden ulaşabilirsiniz. Kredi üst limitini öğrenmek istediğiniz bankanın sayfasını ziyaret ederek hem üst limiti hem de farklı vade-tutar aralıklarına göre sunulan güncel faiz oranlarını öğrenebilirsiniz.

75 bin TL lik gelir belgesiz ihtiyaç kredi fırsatı! 

ÇALIŞMAYANLAR İHTİYAÇ KREDİSİ ÇEKEBİLİR Mİ?

Kredi çekebilmek için en önemli şartlardan biri gelirin belgelenebilmesi. Bu sebeple çalışmayanların ya da çalıştığı halde gelirini belgeleyemeyenlerin kredi çekmesi bir sene dışında mümkün değil. Çalışmayanların kredi çekebilmesini sağlayacak tek yol ise ipotekli kredi. Bir gayrminekulü ipotek ettirerek kredi kullanmak anlamına gelen ipotekli kredi için bankaya ipotek olarak gösterebileceğiniz bir malınızın olması gerekir.

Kamugündemi sitesinin haberine göre, maaşını elden alan, ya da çalışmayan ama kredi taksitlerini ödeyebilecek kadar belgesiz geliri olan kişiler için sunulmuş olan bu kredi kampanyası kapsamında Akbank, ve Enpara gelir belgesine sahip olmayan kişilere de kredi verileceğini duyurdu. Peki bu krediler hangi koşullarda olacak?

75 bin TL lik gelir belgesiz ihtiyaç kredi fırsatı! 

Enpara Gelir Belgesiz İhtiyaç Kredisi

QNB Finansbank'ın alt kuruluşu olan Enpara tarafından hazırlanmış olan kredi kampanyası kapsamında vatandaşların 75 bin liraya kadar kredi kullanabilmelerine olanak sağlandığı bildirildi. Kredi koşulları ise şu şekilde;

  • Kredi Tutarı: 75 Bin TL
  • Vade Süresi: 24 Ay
  • Faiz Oranı: %1,63 
  • Toplam Faiz: 20.572,69 TL 
  • Aylık Taksit: 3.982,20 TL 
  • Toplam Ödeme: 95.572,80 TL 
  • Yıllık Maliyet Oranı: %27,38 
  • Tahsis Ücreti 0,00 TL

Akbank Gelir Belgesiz İhtiyaç Kredisi

Bu kampanyalara eklenen bir diğer banka ise Akbank oldu. Akbank tarafından duyurulan kampanya ile çok sayıda gelir belgesiz vatandaşın ihtiyaç kredisi çekebilecekleri konusu gündeme geldi. Bankalarla olan geçmişi temiz bulunan ve gerek kredi gerek kredi kartı ödemelerini düzenli bir şekilde gerçekleştiren ve yüksek bir kredi notuna sahip olan kişler bu ihtiyaç kredisine hızla başvuru yapabilecekler. İşte kredinin koşulları;

  • Kredi Tutarı: 50 Bin TL
  • Vade Süresi: 24 Ay
  • Faiz Oranı: %2,13
  • Toplam Faiz: 18.305,81 TL
  • Aylık Taksit: 2.846,07 TL
  • Toplam Ödeme: 68.580,68 TL
  • Yıllık Maliyet Oranı: %37,88 
  • Tahsis Ücreti: 275,00 TL

İhtiyaç, konut ve taşıt kredi faiz oranları güncellendi! QNB, ING, Yapı Kredi, İŞ Bankası...

Altın dip yaptı vatandaş kuyumcuya koştu! Esnaf uyardı bu düşüş...

Yüksek emekli promosyonu almanın sırrı ifşa oldu! Bankalar üzülecek emekli sevinecek! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön