26 / 04 / 2024

En Büyük Şirketler Listesi'ne İttifak Holdingden 3 şirket girdi!

En Büyük Şirketler Listesi'ne İttifak Holdingden 3 şirket girdi!

Ekonomist dergisinin her yıl düzenlediği "Anadolu'nun En Büyük Şirketleri Listesi"ne İttifak Holding'ten 3 şirket girdi. Tahir Atila, Anadolu'nun en önemli kurumsal yapılarından biri olduklarını belirtti...



Ekonomist dergisinin her yıl düzenlediği "Anadolu'nun En Büyük Şirketleri Listesi"ne İttifak Holding'ten 3 şirket girdi.

Listede Adese 41. Selva Gıda 336. ve Seha Yapı da 499. sırada yer aldı. "İttifak Holding büyüme ve gelişimini sürdürüyor" Konuyla ilgili açıklama yapan İttifak Holding İcra Kurulu Başkanı Tahir Atila, Anadolu'nun en önemli kurumsal yapılarından biri olduklarının altını çizerek; "İttifak Holding büyüme ve gelişimini sürdürüyor.

Sağladığımız istihdam, ürettiğimiz katma değer ve yaptığımız yatırımlarla Anadolu'nun kalkınması için üzerimize düşeni layığınca yerine getirmeye çalışıyoruz. İttifak Holding olarak çeyrek asırdır birlikte başarabilmenin en güzel örneklerinden birisini sergiliyor, oluşturduğumuz değerleri dünyanın dört bir tarafına ulaştırıyoruz" dedi.

"Başarılarımızın altında değerlerimize, kültürümüze ve medeniyetimize duyduğumuz yüksek aidiyet duygusu da yatıyor" diyen Atila, "Kurumsal hedeflerimizi gerçekleştirme ve Anadolu'nun kalkınması noktasında birlik ve beraberlik içerisinde yürüdüğümüz başta çalışanlarımız olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.


Hakimiyet Konya

Geri Dön