24 / 04 / 2024

En ucuz Philips Ultra HD nerede? En uygun fiyatlı Philips 4K Android Tv 23 Eylül 2022 fiyat listesi…

En ucuz Philips Ultra HD nerede? En uygun fiyatlı Philips 4K Android Tv 23 Eylül 2022 fiyat listesi…

En ucuz Philips UHD Android TV'ler şimdi Vatan Bilgisayar'da sizi bekliyor. Fiyatı şimdi çok daha ucuz olan Philips 4K UHD Android TV fiyatları ne kadar diye merak eden vatandaşlarımız, bu haberi muhakkak okumalı. En ucuz Philips 4K UHD Android TV şimdi Vatan Bilgisayar'da. İşte, Philips UHD 23



Philips Ambilight teknolojisi ile artık her kare size daha yakındır. TV'nin kenarlarında bulunan akıllı LED'ler ekrandaki hareketlere tepki verir ve büyüleyici bir ışıltı yayar.

Philips Ultre HD’de bulunan birinci sınıf Dolby ses ve video formatı desteği, izlediğiniz HDR içeriğin inanılmaz bir kalitede görüneceği ve duyulacağı anlamına gelir. Bu sayede, tam anlamıyla yönetmenin hedeflediği görüntünün tadını çıkarır ve netlik sunan geniş bir ses deneyimi elde edersiniz.

Philips Android TV'niz istediğiniz içeriğe istediğiniz zaman erişmenize imkan tanır. En sevdiğiniz uygulamaları görebileceğiniz şekilde ana ekranı kişiselleştirerek filmleri veya favori programlarınızı hızlıca başlatabilir veya kaldığınız yerden devam edersiniz.

 En ucuz Philips Ultra HD nerede? En uygun fiyatlı Philips 4K Android Tv 23 Eylül 2022 fiyat listesi…

Philips 4K UHD TV'niz Dolby Vision dahil tüm önemli HDR formatlarıyla uyumlu bir şekilde çalışır. İster kaçırmamanız gereken bir dizi izleyin, ister en yeni video oyununu oynayın fark etmez gölgeler hep daha derin olur. Parlak yüzeyler ışıldar. Renkler ise çok daha canı ve gerçekçi görünür.

Philips TV'niz en güncel HDMI bağlantısını kullanır ve konsolunuzda oyun oynamaya başladığınızda otomatik olarak düşük gecikme süresi ayarına geçiş yapar. Ambilight oyun modu ise heyecanı odanıza taşır.

Neredeyse çerçevesiz olan Philips UHD ekranı, her türlü iç dekorasyonla uyum sağlar. İnce ayakları ise ekrana, TV ünitenizin ya da masanızın üzerinde süzülüyormuş gibi bir görünüm kazandırır.

Peki, Philips 4K UHD Android TV fiyatı ne kadar?  Philips Akıllı LED TV’ler kaç TL? Philips 4K UHD Android TV, Vatan Bilgisayar’da ne kadar? indirimli fiyatı nasıl? İşte, Philips 4K UHD Android TV 23 Eylül 2022 fiyat listesi…


Geri Dön