28 / 03 / 2024

Enka'dan Irak'a 74 milyon dolarlık proje!

Enka'dan Irak'a 74 milyon dolarlık proje!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş., Irak'ta yeni proje yapacak. Şirket bedeli 74 milyon ABD Doları olan projeyi 14 ayda tamamlayacak:



Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yeni proje hakkında açıklama yaptı. 

Enka İnşaat ve Aloreen Investment Ltd. arasında Umm Qasr Basra Çok Amaçlı Terminal, Konteyner Terminal Sahası 5, Rıhtım Duvarı ve Deniz İşleri projesi imzalandı. Irak Basra'da Umm Qasr Limanı içerisinde yer alan projenin mühendisliği ve inşası Enka tarafından yapılacak. Toplam 74 milyon ABD Doları olan ve 14 ayda tamamlanması öngörülen proje beton bloklu rıhtım özelliği taşıyor.

Enka İnşaat'ın KAP açıklaması: 
ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş. ve Aloreen Investment Ltd. (Terminal Investment Limited Holding S.A. ve Misnak International DWC - LLC iştiraki) arasında Umm Qasr Basra Çok Amaçlı Terminal, Konteyner Terminal Sahası 5, Rıhtım Duvarı ve Deniz İşleri projesi imzalanmıştır. Irak Basra'da Umm Qasr Limanı içerisinde yer alan projenin mühendisliği ve inşası ENKA tarafından yapılacak olup, toplam 74 milyon ABD Doları olan ve 14 ayda tamamlanması öngörülen proje beton bloklu rıhtım özelliği taşımaktadır.


Geri Dön