19 / 04 / 2024

EPGİS'den flaş akaryakıt zamları açıklaması: İptal ettik

EPGİS'den flaş akaryakıt zamları açıklaması: İptal ettik

Son dönemde akaryakıta gelen zamlar nedeniyle tepkilerin odağına yerleşen EPGİS, artık akaryakıta gelen zamları duyurmayacağını açıkladı.



EPGİS, akaryakıt zamları nedeniyle eleştirilerin odağına yerleşti. Benzin ve mazota son dönemde peş peşe gelen zamlar EPGİS (Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu) ile EPDK'yı karşı karşıya getirdi. EPDK (Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu) Başkanı Mustafa Yılmaz, katıldığı bir haber kanalında EPGİS hakkında yurttaşları yanlış yönlendirdiği gerekçesiyle dava açacağını duyurmuştu. Yaşanan gelişmelerin ardından Yılmaz sözünü tuttu ve EPGİS'i mahkemeye verdi.

"KENDİ REKLAMLARINI YAPIYORLAR"

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz'ın 'kendi sendikalarının reklamını yapıyorlar' diyerek hedefe koyduğu EPGİS artık akaryakıt zammı duyurusu yapmayacaklarını bildirdi. EPGİS'den yapılan son dakika açıklamasında, “Bu hafta başında sendikamız aleyhine suç duyurusunda bulunulmuş ve süreç adli makamlara intikal etmiştir. Adli sürecin selameti açısından fiyat duyurusu faaliyetlerine hafta başından bu yana ara verilmiştir” ifadelerine yer verildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön