25 / 04 / 2024

ERA Gayrimenkul ilk altı ayda yüzde 20 büyüdü!

ERA Gayrimenkul ilk altı ayda yüzde 20 büyüdü!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye Franchising Kanal Direktörü Kadir Tümen, ERA Gayrimenkul Türkiye’nin büyümesini ve gelişimini değerlendirdi. Tümen, ilk altı ayda yüzde 20 büyüdüklerini söyledi.



Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye Franchising Kanal Direktörü Kadir Tümen, ERA Gayrimenkul Türkiye’nin ilk 6 ayındaki faaliyetlerini değerlendirdi. İlk altı ayda yüzde 20 büyüdüklerini söyleyen Tümen, 2018'de yüzde 50 ’lik büyüme amaçladıklarını belirtti. 

2018 yılının ilk altı ayında KKTC ve tüm Türkiye’de yeni katılan ofisler  ile geliştiğini ifade eden ERA Gayrimenkul Türkiye Franchising ve Kanal Direktörü Kadir Tümen; “Ülkemiz için yoğun ve tempolu geçen bir dönem oldu. Bu tempolu dönem içerisinde seçim sürecini geride bıraktık. Seçim sonrası dönem de geri kalan altı aylık süreci daha net projeksiyonlarla sürdürmeyi hedefliyoruz. İlk altı ayda ofis rakamlarımızda, broker sayımızda ve gayrimenkul sayılarımızda ciddi oranda artış yakaladık. Seçim sürecini geride bırakmış olmamamızla birlikte yatırımcıların bekleme stratejilerinden çıkıp artık aksiyon alma, yatırım yapma ve planlama kısmına geçeceklerini bekliyoruz” dedi.

Tümen, “2018 yılsonunu 2017 yılsonun da belirlediğimiz ofis bazında yüzde 50’lik büyümeyi gerçekleştirerek tamamlamayı düşünüyoruz. 2018 yılının son 6 aylık döneminin hem sektörümüz açısından hem markamız açısından oldukça hareketli geçeceğine inanıyoruz. İlk altı ayı bitirmeden önce aldığımız talepler de sektörün hareketleneceğini gösteriyor. Özellikle İstanbul dışından gelen başvuru sayımızda artış var. Hareketlenmenin İstanbul,  İzmir  ve  Ankara  dışında diğer şehirlerimizde de yaşanmasını bekliyoruz” diye konuştu.


Geri Dön