26 / 04 / 2024

ERA Gayrimenkul Türkiye, hedeflerini Kıbrıs'ta anlatacak!

ERA Gayrimenkul Türkiye, hedeflerini Kıbrıs'ta anlatacak!

Uluslararası gayrimenkul danışmanlık devi EM Türkiye, broker'larını ilk uluslararası yatırımı olan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriveti'nde 21 - 23 Ekim 2015 tarihleri arasında bir araya getiriyor.



Gayrimenkul danışmanlık markası ERA Gayrimenkul Türkiye, broker'larını KKTC'de buluşturuyor. EM Avrupa Başkanı Francois Gagnon, EM Türkiye Başkanı Can LLkşioğlu ve alanlarında uzman eğitimcilerin katılımıyla gerçekleşecek 'campERA'da ERAdaki yeni gelişimler ve hedefler anlatılacak. 


Uluslararası gayrimenkul danışmanlık devi EM Türkiye, broker'larını ilk uluslararası yatırımı olan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriveti'nde 21 - 23 Ekim 2015 tarihleri arasında bir araya getiriyor. EM Avrupa Başkanı Francois Gagnon ve EM Türkiye Başkanı Can Ekşioğlu'nun da katılacağı EM Broker Kampı 'campEM' alanlarında uzman konuşmacıların yer alacağı seminerlerle bu yıla damgasını vuracak. 


Dünyaca ünlü basketbol koçu Çetin Yılmaz, Girişim Savaşçısı Berke Sarpaş ve Kişisel Gelişim ve İletişim Uzmanı Beral Fişekçi'ııin de katılım göstereceği bu kampta gayrimenkul danışmalığınm önemi, sektörün mevcut durumu, geleceği gibi konular masaya yatırılacak. EM bünyesine gerçekleştirilecek organizasyon, eğitim ve teknoloji alanındaki değişimler de katılımcılarla bu organizasyonda paylaşılacak. 

2015 111. çeyrek ödüllendirme sonuçlarının da açıklanacağı ve dereceye girenlerin ödül alacağı 'campEM' organizasyonu çerçevesinde EM'ııın KKTCdeki ilk ofisinin açılışı da gerçekleştirilecek. 


Ticaret Gazetesi


Geri Dön