19 / 04 / 2024

ERA, gelişimini ve hedeflerini Kıbrıs’ta anlatacak!

ERA, gelişimini ve hedeflerini Kıbrıs’ta anlatacak!

Gayrimenkul danışmanlık markası ERA Gayrimenkul Türkiye, broker’larını KKTC’de buluşturuyor. Can Ekşioğlu ve alanlarında uzman eğitimcilerin katılımıyla gerçekleşecek ‘campERA’da ERA’daki yeni gelişimler ve hedefler anlatılacak.



Uluslararası gayrimenkul danışmanlık devi ERA Türkiye, broker’larını ilk uluslararası yatırımı olan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde 21 – 23 Ekim 2015 tarihleri arasında bir araya getiriyor. ERA Avrupa Başkanı Francois Gagnon ve ERA Türkiye Başkanı Can Ekşioğlu’nun da katılacağı ERA Broker Kampı ‘campERA’ alanlarında uzman konuşmacıların yer alacağı seminerlerle bu yıla damgasını vuracak. 


Dünyaca ünlü basketbol koçu Çetin Yılmaz, Girişim Savaşçısı Berke Sarpaş ve Kişisel Gelişim ve İletişim Uzmanı Beral Fişekçi’nin de katılım göstereceği bu kampta gayrimenkul danışmalığının önemi, sektörün mevcut durumu, geleceği gibi konular masaya yatırılacak. ERA bünyesine gerçekleştirilecek organizasyon, eğitim ve teknoloji alanındaki değişimler de katılımcılarla bu organizasyonda paylaşılacak. 


2015 III. çeyrek ödüllendirme sonuçlarının da açıklanacağı ve dereceye girenlerin ödül alacağı ‘campERA’ organizasyonu çerçevesinde ERA’nın KKTC’deki ilk ofisinin açılışı da gerçekleştirilecek 

Türkiye’nin de içinde bulunduğu Avrupa ve Ortadoğu bölgesinin en başarılı markalarından olan ve dünyada 3 bini aşkın ofise sahip ERA, Türkye’de iki yıldır faaliyetlerini sürdürüyor. Türkiye’de şimdiye kadar 48 ofis satan ERA’nın 2016 yılı sonu hedefi ise bu rakamı 100’e çıkarmak.  



Geri Dön