25 / 04 / 2024

ERA Türkiye Başkanı Can Ekşioğlu

ERA Türkiye Başkanı Can Ekşioğlu

Gayrimenkul sektöründeki yatırımları artırmayı hedefleyen ‘5. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi’nde uzmanlar ve yatırımcılar bir araya geldi. Ekşioğlu, gayrimenkul finansmanında alternatif öneriler konusunu anlattı.

Siyasi ve ekonomik olumsuzluklar ikinci elde konuta ilgiyi artırıyor!

ERA Türkiye Başkanı Can Ekşioğlu “Siyasi ve ekonomik olumsuzluklar ikinci elde konuta ilgiyi artırıyor. Böyle zamanlar en çok franchise verdiğimiz dönemlerdir” dedi.

ERA, gelişimini ve hedeflerini Kıbrıs’ta anlatacak!

Gayrimenkul danışmanlık markası ERA Gayrimenkul Türkiye, broker’larını KKTC’de buluşturuyor. Can Ekşioğlu ve alanlarında uzman eğitimcilerin katılımıyla gerçekleşecek ‘campERA’da ERA’daki yeni gelişimler ve hedefler anlatılacak.

TÜRMOB Başkanı asgari ücret zam tahmininde bulundu! Asgari ücret ne kadar olacak?

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Başkanı Emre Kartaloğlu, yapılacak olan asgari ücret zammı hakkında değerlendirmeler yaptı. İşte haberin detayları...

TÜGİAD Başkanı Yıldırım’dan genç nüfus çıkışı: ‘Avantajı kaybetmeden istihdam politikası üretilmeli’

TÜGİAD Başkanı Gürkan Yıldırım, Türkiye’nin elinde bulundurduğu genç nüfus avantajına dikkat çekti. Yıldırım, “Avantajı kaybetmeden istihdam politikası üretilmeli” dedi.

TÜRSAB Başkanı: ‘Bu yıl saç ektirmek için gelenlerde yüzde 20 artış olacak’

TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, saç ekimi ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Başkan Bağlıkaya, "2023 yılında saç ekimi için gelenlerin geçen yıla göre yüzde 20 civarında artacağını tahmin ediyoruz" ifadelerini kullandı.

TÜGEM Başkanı uyardı: Dolardaki yükseliş konut fiyatlarını artırabilir!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan, dolardaki artışa dikkat çekerek, “Burada yaşanacak nakit çıkışı gayrimenkul piyasalarına dönebilir görüşündeyiz. Bu da fiyatları yükseltecektir” dedi.

TÜSEDAD Başkanı Solakoğlu: 'Dünyada en pahalı et Türkiye’de'

Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD) Başkanı Sencer Solakoğlu, “Dünyada en pahalı et şu an Türkiye’de. Bunun tek nedeni Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın maliyetlerin yükselmesinin karşısında çiftçinin fiyatını sabit tutmak suretiyle üretimi azaltmak olmuştur” dedi.

Otomobil devi Chery Türkiye’ye geliyor! Önce satmak sonra üretmek için

Chery Türkiye Başkan Yardımcısı Mei, "Türkiye pazarında gelişmemiz ile beraber adım adım Türkiye'de bir üretim tesisi kuracağımıza ve araçlarımızı Avrupa ülkelerine ihraç edeceğimize inanıyorum. Bu, bizim beş senelik strateji planımız dahilinde" şeklinde konuştu.

TÜED Başkanı’ndan emekli maaşı talebi! En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine yükseltilecek mi?

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, memur emeklileriyle SSK ve Bağ-Kur emeklileri arasındaki emekli maaşı makasının her geçen yıl arttığını ve en düşük emekli maaşının asgari ücret seviyesine yükseltilmesini istedi.

TÜSİAD Başkanı Orhan Turan'dan faiz ve enflasyın uyarısı: Muazzam dönemin sonu geldi

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, Türkiye ve dünya ekonomisinin geldiği nokta ve geleceğiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Türkiye'de enflasyon dünyadaki seviyenin katbekat üstünde diyen Turan, "14 yıllık para politikası dönemi kapanıyor" uyarısı yaptı.

Honda, HRV modelini Türkiye'de satışa sunacak!

Dünyaca ünlü otomobil markalarından olan Honda yeni HR-V modelini Türkiye'de satışa çıkarmak için hazırlıklara devam ettiğini açıkladı. Peki otomobilin fiyat etiketleri belli oldu mu? Honda Türkiye Başkanı Takuya Tsumura, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde...

Era Türkiye'nin franchise'larına talep arttı!

Era Real Estate Türkiye Ülke Başkanı Alphan Manas, Era Real Estate’nin şu anda, Türkiye'de 30 şube ile hizmet sunduğunu, 2021'in sonunda bu rakamı 40’a, 2022’de 100’e, 2023 yılında ise 150’ye çıkartmayı planladıklarını belirtti.

Alphan Manas ERA Türkiye Ülke Başkanı oldu!

Gayrimenkul sektörünün önemli markalarından ERA Türkiye'nin Ülke Başkanlığı görevine Alphan Manas getirildi.

Tamer Saka yeniden TÇMB başkanı seçildi! 

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği 62. Genel Kurulu yapıldı. Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Tamer Saka, yeni dönemde de görevine devam edecek...

Japon afet teknolojisi Türkiye’ye geliyor!

Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı'nın Türkiye Başkanı Takehiro Yasui, Türkiye'de afet yönetimi konusunda AFAD, İçişleri ve Milli Eğitim Bakanlığı gibi kurumlarla işbirliğinde birçok proje gerçekleştirdiklerini belirtti...

ERA Türkiye Başkanı Can Ekşioğlu Haberi

ERA Türkiye Başkanı Can Ekşioğlu

2016'yı atak yılı ilan eden ERA Türkiye, insan kaynakları ve portföy yatırımlarının yanında, sektöre değer katan organizasyonlarına verdiği desteklerle de dikkat çekiyor. ‘5. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi’ne konuşmacı olarak katılan ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, 'gayrimenkul finansmanında alternatif öneriler'i anlattı. 


Ekşioğlu, "Ülkemizde konut satışları hala yüzde 70 oranında sahibinden gerçekleşiyor. Markalı gayrimenkul yatırım danışmanlığı şirketlerinin sektördeki payı yüzde 5’i geçmiyor.

Finansal ürünler dediğiniz zaman emeklilik fonu, konut kredisi gibi düşünmemek lazım. Yatırım ürünleri, gayrimenkul yatırım fonları da masaya yatırılabilir. Bunları da pazarlayabilmek gerekli. Bunu hane halkına anlatacak olan da yine gayrimenkul danışmanlarıdır. Bu noktada bankalar ile gayrimenkul danışmanlık şirketlerinin ortaklaşa çalışmaları önemli. Tüketiciye etkilerini en yakından ölçebilenler gayrimenkul danışmanlık şirketleridir. Kurumsal sistemler getirilmesi gerekiyor. Bunun için de finansal istikrar gerekiyor....