27 / 04 / 2024

Honda, HRV modelini Türkiye'de satışa sunacak!

Honda, HRV modelini Türkiye'de satışa sunacak!

Dünyaca ünlü otomobil markalarından olan Honda yeni HR-V modelini Türkiye'de satışa çıkarmak için hazırlıklara devam ettiğini açıkladı. Peki otomobilin fiyat etiketleri belli oldu mu? Honda Türkiye Başkanı Takuya Tsumura, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde...



Türkiye yollarında göreceğimiz yeni Honda HR-V modeli, 2050 “karbon nötr” hedefi sonucunda ‘Elektrikli Vizyon Stratejisi' ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. SUV sınıfının gözdelerinden biri olacak olan yeni model HR-V'nin üçüncü versiyonu, Honda'nın e:HEV ismini taşıyan son modeli olarak piyasaya çıkmaya hazırlanıyor.

İki farklı donanım baz paketi seçenekleriyle birlikte alıcılarına sunulacak olan bu model, Honda'nın C kategorisindeki ilk hibrit modeli olarak biliniyor. Advance donanımının Türkiye'de 650.000 Türk Lirasından başlayan fiyatlarla satışa çıkarılacağı açıklandı. Style donanımının fiyatı ise 685.000 Türk Lirasından satışa sunulacak.

Honda'nın yeni HR-V e:HEV modelli hakkında toplantı yapan Honda Türkiye Başkanı Takuya Tsumura, “Japonya’da çok sevilen HR-V modelimizin üçüncü jenerasyonunu gelişmiş hibrit teknolojimiz ile size sunmanın heyecanını yaşıyoruz. Honda olarak elektrifikasyon stratejimizin önemli adımlarından biri olan HR-V e:HEV modelimiz ile Türkiye’de de önemli bir başarıya ulaşmayı hedefliyoruz” açıklamalarında bulundu.

Honda, HRV modelini Türkiye de satışa sunacak!

Honda’nın 2050 ‘karbon nötr’ ve hibrit teknolojisinin kullanılması ile otomobil sektöründe çalışmalarının devam ettiğinin altını çizen Takuya Tsumura, “B ve D segmentinden sonra C segmentindeki yeni hibrit modelimiz HR-V e:HEV ile de bu hedefimize bir adım daha yaklaştık. Genişleyen hibrit ürün gamımız ile Türkiye hibrit pazarındaki konumumuzu daha da güçlendireceğiz” diye konuştu.

Satoru Yamada, “Müşteri deneyimi bizim için çok önemli. Bildiğiniz gibi Honda müşteri sadakati konusunda örnek gösterilen bir marka. Dolayısıyla bugüne kadar gerçekleştirmiş olduğumuz çalışmalarla üst seviyelere getirdiğimiz kaliteli müşteri deneyimlerini dijital ortamlara da geliştirerek taşımaya devam edeceğiz” dedi.

Honda City çıldırdı! Fiyat etiketlerinde tam 145 bin TL'lik fark!

Yeni Honda Accord  piyasayı fena sallayacak! Fiyat listesini kimse böyle görmedi!

Herkesi bayilere koşturacak haber Honda Civic'den geldi!


Geri Dön