18 / 04 / 2024

ERA Gayrimenkul Türkiye kıbrıs toplantısı

ERA Gayrimenkul Türkiye kıbrıs toplantısı

Gayrimenkul danışmanlık markası ERA Gayrimenkul Türkiye, broker’larını KKTC’de buluşturuyor. Can Ekşioğlu ve alanlarında uzman eğitimcilerin katılımıyla gerçekleşecek ‘campERA’da ERA’daki yeni gelişimler ve hedefler anlatılacak.

Esas Gayrimenkul 2023 Türkiye’nin en İyi işverenleri listesinde yerini aldı!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırım şirketlerinden Esas Gayrimenkul,“Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi”nde 100-249 çalışanı olan şirket kategorisinde 4. sırada yer aldı.

Esas Gayrimenkul dijital dönüşümünü Microsoft Türkiye ile hızlandırıyor!

Esas Gayrimenkul, Türkiye’de ve dünyada büyüyen operasyonlarını etkili bir biçimde yönetmek için uçtan uca yeni bir dijital dönüşüm hareketi başlattı.

Mekan Gayrimenkul Türkiye genelinde temsilcilik açıyor!

Mekan Gayrimenkul, uzun yıllar ardından emlak piyasasında edindiği tecrübeyi bayilerle paylaşıyor. Mekan Gayrimenkul Türkiye genelinde temsilcilik açıyor.

Yabancıdan Türkiye'nin petrolü gayrimenkule rekor yatırım!

Gayrimenkul, Türkiye'nin kalkınmasında ana rolünü sürdürüyor. 2019 yılının ilk dokuz ayında yabancıya konut satışı tarihi bir rekor ile 32 bin adet seviyesine ulaştı...

ERA Gayrimenkul Türkiye, Portekiz'de Avrupalı yatırımcı ile buluştu!

Portekiz'de yapılan ve 17 ülkenin master franchise‘lerinin katıldığı Era Real Estate Avrupa Kongresi’nin yıldızı ERA Türkiye oldu...

Bu yıl gayrimenkul alanlar 2020'de kazanacak!

ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Can Özatay, ülkemizde gayrimenkul yatırımının her zaman güvenli liman olduğunu ve emlak sektörünün 2019 yıl sonunda eski cazibesine döneceğini söyledi.

Era Avrupa, 2019 yılını Türkiye yılı ilan etti!

Kasım 2018’de Era Gayrimenkul Türkiye & Kıbrıs’ı satın alan Coldwell Banker  Türkiye Başkanı Gökhan Taş, ERraTürkiye Genel Müdürü Can Özatay ile birlikte Paris’te Era Avrupa ile görüşme yaptı.

Gayrimenkulde girişim fırsatı!

Dünyanın ilk global gayrimenkul şirketi olan Coldwell Banker'ı 2013 sonunda Türkiye'ye getiren Gökhan Taş, Kasım 2018'de Era Gayrimenkul Türkiye-KKTC'yi satın aldı. Bu yıl Coldwell Banker için 100, Era Türkiye için 65 adet şube açılacak...

Girişimciler ERA seminerlerinde buluştu!

ERA Gayrimenkul Türkiye, küçük bir sermeye ile kendi işinin patronu olmak isteyen girişimciler ile “Sattıkça Özgürleşirsin” seminerinde bir araya geldi...

Dövizdeki artış yazlık satışlarını da etkiledi!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye Franchise Kanal Direktörü Kadir Tümen, dövizde yaşanan artış sebebiyle yazlık satışlarının durgunlaştığını belirtti.

Dijital Gayrimenkul Danışmanı eğitimine İzmir’den büyük ilgi!

ERA Gayrimenkul Türkiye, İzmirli Broker ve Gayrimenkul Danışmanlarına "Dijital Gayrimenkul Danışmanlığı" eğitimi verdi. İzmir eğitime büyük ilgi gösterdi...

Kiralar önümüzdeki dönemde daha fazla artacak!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye Franchise Kanal Direktörü Kadir Tümen, dövizde ve enflasyonda yaşanan yükselişle birlikte kiralardaki artışın önümüzdeki yıllarda daha fazla olacağını dile getirdi. 

İzmir Dijital Gayrimenkul Danışmanı eğitimi 26 Temmuz'da!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, sektörün hizmet kalitesini artırmak için seminer ve eğitimlerine tüm hızıyla devam ediyor.

ERA Gayrimenkul Türkiye kıbrıs toplantısı Haberi

ERA Gayrimenkul Türkiye kıbrıs toplantısı

Uluslararası gayrimenkul danışmanlık devi ERA Türkiye, broker’larını ilk uluslararası yatırımı olan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde 21 – 23 Ekim 2015 tarihleri arasında bir araya getiriyor. ERA Avrupa Başkanı Francois Gagnon ve ERA Türkiye Başkanı Can Ekşioğlu’nun da katılacağı ERA Broker Kampı ‘campERA’ alanlarında uzman konuşmacıların yer alacağı seminerlerle bu yıla damgasını vuracak. 


Dünyaca ünlü basketbol koçu Çetin Yılmaz, Girişim Savaşçısı Berke Sarpaş ve Kişisel Gelişim ve İletişim Uzmanı Beral Fişekçi’nin de katılım göstereceği bu kampta gayrimenkul danışmalığının önemi, sektörün mevcut durumu, geleceği gibi konular masaya yatırılacak. ERA bünyesine gerçekleştirilecek organizasyon, eğitim ve teknoloji alanındaki değişimler de katılımcılarla bu organizasyonda paylaşılacak. 


2015 III. çeyrek ödüllendirme sonuçlarının da açıklanacağı ve dereceye girenlerin ödül alacağı ‘campERA’ organizasyonu çerçevesinde ERA’nın KKTC’deki ilk ofisinin açılışı da...