25 / 04 / 2024

Erdemli sahilleri halka açılıyor!

Erdemli sahilleri halka açılıyor!

Mersin Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "Kızkalesi ile Çeşmeli arasında tüm sahillerimiz son derece modern ve vatandaşlarımızın gönül rahatlığı ile kullanabileceği bir yapıya kavuşturulacaktır” dedi...




Mersin Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Kızkalesi-Çeşmeli hattında sahili gezerek, "Birçok yasa dışı uygulama tespit edildi. Artık Kızkalesi ile Çeşmeli arasında tüm sahillerimiz son derece modern ve vatandaşlarımızın gönül rahatlığı ile kullanabileceği bir yapıya kavuşturulacaktır” dedi.


Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Tollu, Erdemli sahillerinin halka açılacağını kaydederek, yeni bir anlayışla işe başladıklarını ve Erdemli’nin turizmde başkent olacağını vurguladı. Bugüne kadar turizmden hak ettiği payı bir türlü alamayan Erdemli’nin bundan sonra turizmde atağa kalkacağının altını çizen Tollu, önceliklerinin turizm altyapısını oluşturmak olduğunu söyledi. Belediye olarak yaptıkları incelemelerde son derece vahim bir tablo ile karşılaştıklarını belirten Tollu, çok önemli kararlar alacaklarını ve kısa sürede uygulamalara başlayacaklarını kaydetti. Bu konuda herkesin özellikle de bölge halkının görüşlerine başvuracaklarını ifade eden Tollu, her konuda olduğu gibi bu konuda da ortak aklı kullanacaklarını dile getirdi. Sahillerin bakımsız ve keşmekeş bir yapıda olduğunu kaydeden Tollu, ilk olarak bu karmaşık yapıyı düzelteceklerini söyledi. Kızkalesi ile Çeşmeli sahil hattının son derece modern bir yapıya kavuşturulacağını ifade eden Tollu, “Herkes üzerine düşeni yapmalıdır. Bu memleket bizim çocuklarımızın geleceğidir. Onlara güzel bir miras bırakmak istiyorsa, yöneticisi, vatandaşı herkes el birliği ile çalışacaktır. Plajların durumu sıkıntılı bir vaziyettedir. İnsanlar iyi hizmet alamamışlar. Bunu düzelteceğiz. Tabir yerindeyse herkes plajlardan gönül rahatlığı ile yararlanacak, sahiller halka açılacaktır” dedi.


Tollu, çalışmaların aralıksız sürdüğünü kaydederek, bu çerçevede bölgede yaşayan vatandaşlardan da olumlu tepkiler aldıklarını dile getirdi. Her hizmetin vatandaş odaklı olduğunu belirten Tollu, herkesin en iyi hizmeti alacağını sözlerine ekledi.



Maraş Gündem


Geri Dön