18 / 04 / 2024

Erden Timur: 200 milyon dolarlık blok satış için pazarlık aşamasındayız!

 Erden Timur: 200 milyon dolarlık blok satış için pazarlık aşamasındayız!

Ortadoğu' nun en önemli gayrimenkul fuarı olarak anılan Dubai Cityscape Global 2013, dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçileri ve Ortadoğulu yatınmcılanyla birkez daha kapılarını açtı...



Ortadoğu'nun en önemli gayrimenkul fuarı olarak anılan Dubai Cityscape Global 2013, dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçileri ve Ortadoğulu yatırımcılarıyla birkez daha kapılarını sektöre açtı. Türkiye'den 36 şirketin katıldığı fuar ilk gününde yoğun ziyaretçi ilgisiyle karşılaşırken,bu yıl fuara ilk kez 'Merterl2' ve 'Kağıthane03' projeleriyle katılan NEF, fuarın ilk gününde Singapurlu yatırırımcı sürprizi yaptı. Nef İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, fuann ilk gününde kapılannı çalanlardan birinin Singapurlu bir yatınmcı olduğunu belirterek, "Toplamda 200 milyon dolarlık blok satış için pazarlık aşamasındayız" dedi. Timur, aynca NEF Kağıthane 03'ün ofis binasını henüz satışa sunulmadığını belirtti. 


DUBAİ'YE SATIŞ OFİSİ 


Dünyanm farklı şehirlerinde satış ofisleri açmayı planladıklannı ifade eden s Dubai'deki emlak fuarı faş 200 farklı ülkeden 25 bin ziyaretçi ile kapılarını açtı. Timur, Dubai ve New York için çalışmaya başladıklannı söyledi. 

Erden Timur, "Cityscape Dubai görücüye çıkarılan yeni projelerimizin gördüğü ilgiden dolayı talebe cevap verebilmek için burada bir satış ofisi açmaya karar verdi. Gelecek yıl açmayı planlıyoruz. Nihai hedefimiz bu ofislerle farklılığımızı gösterip, buralarda yeni projeler geliştirmek" dedi.

 

Ortadoğu'nun en önemli gayrimenkul fuan olarak anılan Dubai Cityscape Global 2013, 200 farklı ülkeden 25 bin ziyaretçi ile kapılannı açtı. Türk gayrimenkul firmalannın da yoğun ilgi gösterdiği fuarda 36 Türk firmasının stantlan büyük beğeni topladı. Türk firmalan Arap yatmmcılara projelerini tanıtmak için 10 Ekim'e kadar sürecek fuarda yerini aldı. Türkiye ise 36 gayrimenkul firmasıyla fuarda yer alarak, Birleşik Arap Emirlikleri'nden sonra en çok katılımı gösteren ülke olarak dikkat çekti. 


Yeni Şafak


Geri Dön