25 / 04 / 2024

Erden Timur, Galatasaray'ın kurduğu Basketbol A.Ş.'yi yönetecek!

Erden Timur, Galatasaray'ın kurduğu Basketbol A.Ş.'yi yönetecek!

Galatasaray tarafından "Basketbol AŞ" kuruldu ve yönetimi sponsor inşaat firması olan Nef’in Galatasaraylı Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur’a verildi.



Galatasaray tarafından "Basketbol AŞ" kuruldu. Habertürk'te yer alan habere göre; sarı-kırmızılı kulüp tarafından yeni kurulan şirketin yönetiminin sponsor inşaat firması olan Nef’in Galatasaraylı Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur’a verilmesi kararı alındı. 

Sarı-kırmızılı kulüp tarafından konuya ilişkin açıklama yapıldı. "Basketbol AŞ kuruluyor ve Erden Timur yönetiminde Erkek Basketbol Takımı'mız, Yenilmez Armada günlerine kavuşacak" ifadelerine yer verilen açıklamada, Galatasaray camiasına bir söz verdiklerine dikkat çekildi ve, "Şimdi bu sözü tutma zamanı. Yenilmez Armada artık NEF sponsorluğunda yeni başarılar için sahaya çıkacak ve çok şey başaracak. Basketbol ana sponsorumuz NEF" denildi.

Erden Timur, Galatasaray ın kurduğu Basketbol A.Ş. yi yönetecek!

Basketbol A.Ş. için yönetim görevini üstlenen Nef markasının kurucusu ve patronu olan Erden Timur, 1981'de Mersin'de doğdu. Nef şirketiyle katlanır konut konseptini hayata geçiren Erden Timur, Nef’in konut satışlarıyla 2020'de 1 milyar 52 milyon Türk Lirası ciro elde ettiğini belirtmişti. Erden Timur, geçtiğimiz sene 5 projede 2 bin 50 konutun teslimini gerçekleştirdiklerini, bu sayının son 3 senede 7 bini geçtiğini vurgulamıştı.

Erden Timur, 2016'da Galatasaray kulübünün futbol takımının formasında göğüs sponsoru olmuştu. Ayrıca Timur yönetimindeki Nef, 2017 yılında Barcelona'yla da sponsorluk anlaşması yapmıştı.

Diğer taraftan Erden Timur’un Kovid-19'a yakalandığı ve tedavi gördüğü, sağlık durumunun ise iyiye gittiği belirtildi.

İnşaat şirketlerinden pandemiye özel projeler!


Geri Dön