16 / 04 / 2024

Erden Timur hızlı satış başarılarının sırrını açıkladı!

Erden Timur hızlı satış başarılarının sırrını açıkladı!

Satışa çıkmadan binlerce insanın sıraya girdiği Nef projelerindeki hızlı satış başarısının sırrını Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur açıkladı. Timur, başarının sırrının "Hayatı kolaylaştıran keşifler" olduğunu söyledi...



Son yıllarda geliştirdiği projelerde hızlı satış başarısı yakalayan Timur Gayrimenkul markası Nef, 2013 yılında toplam bin 115 kişiyi konut, 461 kişiyi de ofis sahibi yaptı. Hayatı kolaylaştıran keşiflerle tüm projelerinde rekor sürede satışları tamamlayan firma, kapı kolunu bile dünyaca ünlü mimarlara tasarlattı o da yetmedi sonunda odaları da katladı. 


Hızlı satış başarısı

Hızlı satışın sırrını açıklayan Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, bunu  özgün tasarımlar, doğru lokasyon ve uygun fiyatlarla başardık dedi. 



288 konut için 17 bin 69 kişi sıraya girdi

Nef Haliç ile 2013 yılına iyi bir başlangıç yaptıklarının altını çizen Timur, 288 konutluk proje için sadece 3 haftada 17 bin 69 kişi sıraya girdi dedi. 3 haftada satışları tamamlanan Nef Haliç’i 620 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirdikleri Nef Kağıthane 03 ve Nef Merter 12 projelerinin takip ettiğini vurgulayan Timur, yoğun talep nedeni ile 2014 yılında satışa sunmayı planladıkları projelerin lansmanını da öne çektiklerini ifade etti. 


Bin 115 kişiyi konut sahibi yaptık

2013 yılında bin 115 kişiyi konut, 461 kişiyi ise ofis sahibi yaptıklarının altını çizen Erden Timur, sene bitmeden Nef Kağıthane 08 ve Nef Merter 13’ü 510 milyon TL yatırımla hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz dedi. 


Türkiye’de tekiz

İstanbul’un merkezi lokasyonlarında geliştirdikleri özgün projeler ile uluslararası bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerinin altını çizen Timur, patenti kendine ait buluşlarla ve aynı anda 4 büyük uluslararası mimarlık bürosuyla çalışan tek Türk şirketi olduklarını söyledi. 


Dünyada ilk

Toplu yaşamın getirmiş olduğu sabit gider ve masrafları en aza indirmek ve efektif yaşam alanları oluşturmak için Foldhome&Foldoffice konseptini geliştirdiklerini belirten Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, sistemin dünyada ilk olduğunu belirtti. Timur, “Dünyada ilk kez bizim uyguladığımız ve patenti Nef’ e ait olan Foldhome & Foldoffice konseptleri ile bir eve ve ofise sığmayacak tüm odaların katlanarak evlere ve ofislere dahil edilmesini sağladık. Foldhome ve Foldoffice, alışılmış sosyal tesislerden tamamen farklı olarak kişiye özel kullanım alanları sunuyor. Yaşadığınız binada ve kullandığınız ofis binasında yer alan sinema salonundan, toplantı odasına; mutfağınızı kirletmek istemediğinizde kullanabileceğiniz tam donanımlı bir mutfaktan, piyano veya bateri çalmak istediğinizde kullanabileceğiniz içerisinde küçük bir kayıt stüdyosu da yer alan müzik odasına kadar 24 farklı üniteden rezervasyon sistemiyle yararlanabiliyorsunuz. Bu 24 foldhome ve foldoffice ünitesini dilediğiniz zaman evinize, ofisinize ekleyip dilediğinizde çıkarabiliyor, bedelini ise sadece kullandığınızda ödüyorsunuz” diye konuştu.


Kentsel dönüşüm büyümeyi canlı tutacak

2014 beklentileri hakkında da görüşlerini paylaşan Timur, özellikle kentsel dönüşüm politikalarının inşaat sektörünün büyüme ve gelişme potansiyelini canlı tutacak dedi. Timur, “Kentsel dönüşümle birlikte gayrimenkul sektöründeki yatırım artışı 2014 yılında da devam edecektir. Tüm Türkiye’de devam eden kentsel dönüşüm politikaları, inşaat sektörünün büyüme ve gelişme potansiyelini canlı tutacaktır. Devletin bu konudaki desteğiyle şehirlerimize değer katacak gelişmelerin olduğu bir döneme girdik” dedi. 


 Merkezdeki projeler değerlenecek

2014 yılında 2013 yılında olduğu gibi yeni markalı konut projelerinin gündemde olacağını ifade eden Erden Timur, İstanbul’un merkezi lokasyonlarında yer alan nitelikli projelerin değerleneceğini söyledi. 


Şengül Kırmızıtaş/Emlakkulisi.com



Geri Dön