29 / 03 / 2024

Erdinç Varlıbaş kimdir?

Erdinç Varlıbaş kimdir?

VARYAP Varlıbaş Holding’in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Varlıbaş Holding’in CEO’su Erdinç Varlıbaş kimdir? Varlıbaş Holding’in CEO’su Erdinç Varlıbaş sektöre ne zaman ve nasıl atıldı?



Erdinç Varlıbaş kimdir?

Erdinç Varlıbaş, 1978 Trabzon doğumlu. 2001 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Erdinç Varlıbaş bugün, VARYAP Varlıbaş Holding’in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Varlıbaş Holding’in CEO’su.


Londra Regents Business School’da Uluslararası Yönetim üzerine yüksek lisans yapan Erdinç Varlıbaş şirkette 12 senedir çeşitli pozisyonlarda görev aldı.


Erdinç Varlıbaş, 1996 yılında kurulan Varyap Varlıbaşlar Yapı Sanayi ve Turizm Yatırım Ticaret Ltd. Şti.’nde, 2000 - 2003 yılları arasında Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev aldı.


Varlıbaş, halen Varyap Varlıbaşlar Yapı Sanayi ve Turizm Yatırımları Ticaret ve Elektrik Üretim A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyor.


VARYAP Varlıbaşlar Holding CEO'su Erdinç Varlıbaş iş hayatını şu şekilde anlatıyor:


"Ben aslında çocukluğumdan beri şantiyelerde çok vakit harcayan, gezen bir çocuktum. İlkokuldan itibaren gözümde inşaat mühendisliğinden başka bir meslek yoktu. Çok şükür, olmak istediğim yerdeyim. Bu bakımdan mutluyum, kendimi şanslı hissediyorum. Tabii burada şunun da etkisi var: Ben üniversite ikinci sınıftayken, viski fabrikası projesinde çalışmaya başladım. Çok büyük bir sorumluluk ve yetki aldım. 


Arkadaşlarım ders çalışırken, ben burada büyük bir projenin içindeydim. Böyle bir durum insana kendini iyi hissettiriyor, güveniniz artıyor. Daha sonraki işler için cesaret kazandırıyor. Burada iş, benim de istekli olmamla birlikte babama düşüyordu. Onun böyle bir yol açması çok önemliydi. Kardeşlerim de benzer şekilde çalıştılar. Yeni gelecek olanları da eğitmek istiyoruz. Londra’da eğitim alan kardeşim de inşaat sektörü ile yakından ilgili.."


Erdinç Varlıbaş, iyi derecede İngilizce ve İtalyanca biliyor. 



Metropol İstanbul halka açılıyor!
Varyap 2013’te kentsel dönüşüme odaklanacak!
Finans Merkezi ile Anadolu yakasının oturma odası olacak!




Geri Dön