29 / 03 / 2024

Erdoğan Bayraktar heyelandan zarar gören Yomra'da incelemelerde bulundu!

Erdoğan Bayraktar heyelandan zarar gören Yomra'da incelemelerde bulundu!

Bayraktar, hafta başında Yomra'da sağanak sonucu oluşan heyelanda annesi ölen, eşi ise kaybolan Mustafa Ateş'e başsağlığı diledi Erdoğan Bayraktar, zarar gören Yomra ilçesinde incelemelerde bulundu...




Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, hafta başında meydana gelen sel ve heyelandan zarar gören Yomra ilçesinde incelemelerde bulundu.


Bakan Bayraktar, beraberindeki heyetle Yomra ilçesine bağlı Taşdelen köyünde, sağanak sonucu oluşan heyelanda toprak altında kalarak  ölen Şakire Ateş'in oğlu, kaybolan Neriman Ateş'in ise eşi Mustafa Ateş'i evinde ziyaret etti.


Ateş ve yakınlarına başsağlığı dileyen Bakan Bayraktar, Doğu Karadeniz'de bu tür sıkıntıların yaşandığını belirterek, hükümet olarak sel ve heyelanlara karşı her türlü önlemi aldıklarını ve almaya devam edeceklerini söyledi.


Heyelan sonucu kaybolan Neriman Ateş'in bulunması için çalışmaların sürdürüldüğünü ifade eden Bayraktar, "Ailenin yanındayız. Elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.


Mustafa Ateş ile yakınları ise Bakan Bayraktar'a teşekkür etti.


Bakan Bayraktar daha sonra heyelan meydana gelen alanda incelemede bulundu. Bayraktar yetkililerden, heyelanın zararları ve kaybolan kişinin bulunması için yapılan çalışmalar hakında bilgi aldı.


 AA


Geri Dön