16 / 04 / 2024

Erdoğan Tok: Sayılı gençlik merkezlerinden birisi İlkadım'da inşa edilecek!

Erdoğan Tok: Sayılı gençlik merkezlerinden birisi İlkadım'da inşa edilecek!

Başkan Erdoğan Tok, Her adımda İlkadım sloganıyla Gençlik Merkezi, Hanımlar Kültür ve Yaşam Merkezi, Olimpik Yüzme Havuzu, Yem Belediye Hizmet binası gibi projeleri hızlı bir şekilde hayata geçirmeyi planladıklarını söyledi.



Başkan Erdoğan  Tok, Her adımda llkadım sloganıyla Gençlik Merkezi, Hanımlar Kültür ve Yaşam Merkezi, Olimpik Yüzme Havuzu, Yem Belediye Hizmet binası gibi projeleri hızlı bir şekilde hayata geçirmeyi planladıklarını söyledi. İlkadım Belediyesi yılın iki ayrı hizmet binasının bulunmasının hizmet bütünlüğünü bozduğunu ifade eden Başkan Tok, Büyükşehir Belediyesiyle uyumlu bir çalışma içerisinde olacaklarını kaydetti. 


Tok, "Şehrin gelişmesine katkı sağlamak adına eski havaalanının yanında bulunan 180 dönümlük alana, Bi'ıyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yapacağımız bir çalışma ile bütün binaları bir araya toplayacağız. Eski iki belediye binasının yerine, akıllı belediyecilik kapsamında modern, kurumsal cak yeni belediye hizmet binasını kısa zamanda hayata geçireceğiz. Sosyal donatıları olan geniş otopark ile yeni bir yapılaşma ile şehrin trafik yükünü rahatlatarak hem gelişmesine hem de ilçemizin hizmet alma noktasında önünü açacağız." dedi,


SÖZÜMÜZ YERİNE GELECEK 

19 Mayıs kenti Samsun'un kalbi olan ilkadım'a özelliği bakımından Türkiye'nin sayılı gençlik merkezlerinden birisini inşa etmeyi düşündüklerini dile getiren Başkan Tok, "Sosyal yaşam içersinde aktif rol olan bayanlara özel olarak dizayn edilecek, içerisinde yüzme havuzunun olacağı Hanımlar Yaşam Kültür MerkezTnın halkımızın kullanımına sunacağız" diye konuştu. 


Ekip


Geri Dön