28 / 03 / 2024

Kocaali’ye gençlik merkezi inşa edilecek!

Kocaali’ye gençlik merkezi inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, daha önce tüm ilçelere kazandırılacağını açıkladığı Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezlerinin bir yenisini Kocaali’de inşa edeceklerini müjdeledi.




Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, daha önce tüm ilçelere kazandırılacağını açıkladığı Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezlerinin bir yenisini Kocaali’de inşa edeceklerini müjdeledi. Geyve’de başlatılan çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü, Sapanca için ise proje hazırlıklarının tamamlanmak üzere olduğunu belirten Toçoğlu 7’den 70’e tüm Sakarya’ya benzer nitelikte yeni buluşma alanları kazandıracaklarını söyledi.


Proje Netleşmek Üzere

Toçoğlu, “Bilindiği gibi Geyve’ye Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezi kazandırıyoruz. Projemiz yükselmeye devam ediyor. Kısa süre içerisinde çalışmalar tamamlanacak. Bunun yanı sıra, Sapanca için de benzer bir proje müjdesi vermiştik. Sapanca’daki proje üzerindeki son işlemler gerçekleştiriliyor. Sözünü verdiğimiz gibi; tüm ilçelerimize bu konseptteki merkezleri kazandıracağız. İnşallah sırada Kocaali var. Proje hazırlıklarımız başladı. Yakın zamanda yeni hizmetin projesi netleşecek” diye konuştu.


Kocaali’ye Yeni Buluşma Noktası

Sosyo kültürel gelişme konusunda önemli üstyapı yatırımlarının hayata geçirildiğine de dikkat çeken Başkan Toçoğlu, “İlçelerimize yalnızca altyapı, su ve asfalt gibi birincil öneme sahip hizmetler ulaştırmıyoruz. Belediyeciliğin her bir kaleminde örnek projeler hazırlıyoruz. Şehrimizin her köşesinde yaşayan çocuk, genç, aile, yaşlı, kadın ve her kesimden vatandaşımıza bu gibi üst yapı yatırımları ile dokunmak niyetindeyiz. Bu manada Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezleri projelerini çok önemsiyoruz. 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızı bu mekanlarda bir araya getireceğiz. Kocaali’nin ardından diğer ilçelerimiz için de müjdelerimiz olacak. Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezi Kocaali’ye şimdiden hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.



Sakarya Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön