24 / 04 / 2024

Gödene TOKİ'ye gençlik merkezi inşa edilecek!

Gödene TOKİ'ye gençlik merkezi inşa edilecek!

" Meram'da Ramazan " etkinlikleri, farklı mahallelerde coşkuyla devam ediyor. Yoğun teveccühün olduğu Gödene TOKİ'deki programda konuşan Başkan Fatma Toru, bölgeye kazandıracakları Gençlik Merkezi'nin müjdesini verdi.




Meram Belediyesi tarafından düzenlenen "Meram'da Ramazan" etkinlikleri, farklı mahallelerde coşkuyla devam ediyor. Yoğun teveccühün olduğu Gödene TOKİ'deki programda konuşan Başkan Fatma Toru, bölgeye kazandıracakları Gençlik Merkezi'nin müjdesini verdi. 

Gödene  TOKİ  denildiği zaman akla çocuklar ve gençlerin geldiğini belirten Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, "Burada yaklaşık 25 bin nüfus var. Sizlere önemli bir müjde veımek istiyorum. Bu bölgede çocuklanmıza ve gençlerimize yönelik bir Gençlik Merkezi yapacağız, inşallah kısa bir süre içinde ihalesini yapıp, önümüzdeki günlerde temelini atacağız. 

Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile birlikte yapacağımız Gençlik Merkezi'nde spoıtif alanlar da yer alacak" dedi. Yaz döneminde yine çocukları unutmadıklarını kaydeden Başkan Toru, "Önümüzdeki Pazartesi'den (7 Temmuz) itibaren, belediyemizce düzenlenen Yaz Futbol Okulları'nın kayıtlan başlıyor. 

Yaklaşık 200-300 arası yavrumuzun kaydını yapacağız. Çocuklarımızın yaz dönemini zihnen ve bedenen sağlıklı bir şekilde geçirebilmeleri ve eğitimlerini sağlayabilmeleri için inşallah sizleri Yaz Futbol Okulu'na bekliyonjz" diye konuştu. Seçimden somaki 3 aylık zaman dilimini dolu dolu geçirdiklerini belirten Başkan Tona, "Bu üç ayda Meram'ın öncelikle çözülmesi gereken konulan üzerine çalışmalar yapıyoruz. Bu kapsamda Gödene TOKİ bölgesinin acil çözülm



Konya Yenigün


Geri Dön