28 / 03 / 2024

Gebze'ye gençlik merkezi inşa ediliyor!

Gebze'ye gençlik merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze'de gençlik merkezi inşa ediyor.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze’de gençlerin her türlü faaliyetlerini gerçekleştirmeleri için bir merkez hayata geçiriyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, 6 katlı olarak inşa edilen ve tam donanımlı olacak yapı 11 bin 200 metrekare alanda yapılıyor. Gençler için gerekli tüm imkanlara sahip olacak yapının inşa çalışmaları hızla devam ediyor. Bodrum kat çalışmaları tamamlanan yapının alt zemin kat uygulamaları yapılıyor. Gençlik merkezi, bodrum alt zemin, üst zemin, bir, iki ve üç olmak üzere 6 kat şeklinde hayata geçirilecek.


UYGULAMALAR SÜRÜYOR

İnşa edilen gençlik merkezinde A blokta kalıp söküm isi tamamlanırken kotlar arası kolonların donatı ve kalıp imalatı tamamlanıp betonu döküldü. B blok kotları arası perde kalıp ve döşeme kalıp sökümü işleri geçtiğimiz günlerde tamamlandı. B blok kotu döşemesi kiriş imalatına başlandı. A / B blok arası güney ve doğu cephelerinin birinci kat izolasyonu da devam ediyor.


TAM DONANIMLI

Yapının bodrum katı sığınak, ısı merkezi, salon ve depodan meydana gelecek. Alt zemin katta fen laboratuarı, 5 adet derslik, öğretmenler ve idareci odası spor izleme bölümü, fitness, güreş, judo ve soyunma odaları bulunacak. Üst zemin katta ise internet sınıfı, santranç odası, 5 adet derslik, kulüp odası, kütüphane, spor izleme bölümü, judo, tekvando, bay bayan soyunma odası, duş ve wcler yer alacak.

SPOR ALANLARI

Gençlik Merkezi’nin yaklaşık 5 bin metrekare peyzaj alanı olacak ve bu alanda 2 adet basketbol ve voleybol sahası ile 44 araçlık açık otopark yer alacak. Merkez Gebze’de gençlerin sosyal aktivite gerçekleştirebilecekleri, spor yapabilecekleri ve ders çalışabilecekleri bir mekan haline gelecek.

SOSYAL AKTİVİTE

Birinci kat panhane, teras, kafeterya, bebek bakım odası, 380 kişilik tiyatro salonu, kulis, dekor deposu ve atölye sınıfından meydana gelecek. Yapın ikinci katında ise santranç odası, 5 adet derslik, kütüphane, öğretmen ve idareci odası yer acalak. Son katta ise internet sınıfı, sanat atölyesi, 5 adet derslik, müzik stüdyosu ve kayıt odası bulunacak.

 

 


Geri Dön