29 / 03 / 2024

kocaeli gençlik merkezi

kocaeli gençlik merkezi

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze'de gençlik merkezi inşa ediyor.

Kocaeli Gültepe gençlik merkezi için ihale yapıldı!

Başkan Dr. Nevzat Doğan’ın talimatıyla Gültepe Mahallesi’ne yapılacak gençlik merkezi için ihale yapıldı. Gültepe Mahallesi 445 metrekarelik bir alanda yapılacak gençlik merkezi için Etüt Proje Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen ihaleye 10 firma katıldı.

Kocaeli İl Özel İdaresi'ne gençlik merkezi binası yapılacak

Kocaeli İl Özel İdaresi'nin gençlik merkezi binası inşaatı  için ihale düzenlendi

Kocaeli Yukarı Hereke’ye gençlik merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Gençlik Merkezleri kervanına, Yukarı Hereke Gençlik Merkezi’ni ekliyor.

Gebze Gençlik Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Gençlik Merkezi'nin kaba inşaatını tamamladı.

Gebze'ye gençlik merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze'de gençlik merkezi inşa ediyor.

Gebze’ye gençlik merkezi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze'de yeni bir gençlik merkezi inşa ediyor.

Kayseri'deki 6 kadın ve gençlik merkezi hizmete açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelere yapılan kadın ve gençlik merkezlerinden Yeşilhisar, Yahyalı, Develi, Hacılar, Sarız ve Akkışla Kadın ve Gençlik Merkezi hizmete açıldı.

Afyon Sandıklı'ya gençlik merkezi geliyor!

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün yoğun gayretleri ve mesaileri sonucu Sandıklı Gençlik Merkezi'nin ihale ilanı yayınlanarak resmiyet kazandı.

Kayseri Sarız Kadın ve Gençlik Merkezi açılıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Sarız ilçesini önemli bir yatırımla buluşturuyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sarız ilçesinin ihtiyaçları göz önüne alınmak suretiyle yapılan Kadın ve Gençlik Merkezi'nin bugün hizmete açılacağını belirtti.

Kayseri Kocasinan'daki tarihi okul gençlik merkezi oluyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, restorasyon sonrası Gençlik Merkezi olarak faaliyet gösterecek olan Erkilet Mahallesi’ndeki General Emir İlköğretim Okulu’nda incelemelerde bulundu.

Manisa Alaşehir Gençlik Merkezi Kasım'da tamamlanacak!

Alaşehir’de gençlerin daha iyi ortamlarda eğitim alabilmelerini sağlamak amacıyla, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede yapımına başlanan Alaşehir Gençlik Merkezi hızla yükseliyor.

Keçiören Bağlum Kültür, Spor ve Gençlik Merkezi'nin yüzde 30'u tamamlandı!

Keçiören Belediyesi 2016 yılında da yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Keçiörenliler, inşaatları hızla yükselen Bağlum Kültür, Spor ve Gençlik Merkezi ve Spor Salonunu dört gözle bekliyor.

Afyonkarahisar Spor Salonu ve Gençlik Merkezi inşaatı ne durumda?

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından geçen aylarda ihalesi yapılan ve ardından temeli atılan Cumhuriyet Mahallesi Spor Salonu ve Gençlik Merkezi'nde çalışmalar sürüyor.

Zonguldak Gençlik Merkezi'nin yanına spor tesisi geliyor!

Zonguldak Kdz. Ereğli'nin Kırmacı (Kemer) Mahallesi'nde yapılmakta olan Gençlik Merkezi'nin yanındaki boş alana diğer spor tesislerinin yapılmasının planlandığı öğrenildi.

İzmir Buca Gençlik Merkezi Ekim'de hizmete açılacak!

İzmir Buca'da inşa edilen Gençlik Merkezi 17-27 yaş arası üniversite gençliğine hizmet verecek. Yapımı devam eden gençlik merkezi Ekim ayında açılacak.

kocaeli gençlik merkezi Haberi

kocaeli gençlik merkezi


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze’de gençlerin her türlü faaliyetlerini gerçekleştirmeleri için bir merkez hayata geçiriyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, 6 katlı olarak inşa edilen ve tam donanımlı olacak yapı 11 bin 200 metrekare alanda yapılıyor. Gençler için gerekli tüm imkanlara sahip olacak yapının inşa çalışmaları hızla devam ediyor. Bodrum kat çalışmaları tamamlanan yapının alt zemin kat uygulamaları yapılıyor. Gençlik merkezi, bodrum alt zemin, üst zemin, bir, iki ve üç olmak üzere 6 kat şeklinde hayata geçirilecek.


UYGULAMALAR SÜRÜYOR

İnşa edilen gençlik merkezinde A blokta kalıp söküm isi tamamlanırken kotlar arası kolonların donatı ve kalıp imalatı tamamlanıp betonu döküldü. B blok kotları arası perde kalıp ve döşeme kalıp sökümü işleri geçtiğimiz günlerde tamamlandı. B blok kotu döşemesi kiriş...