26 / 04 / 2024

Erguvan İnşaat Q Bahçe Kurtköy iletişim! Kasım'da teslim!

Erguvan İnşaat Q Bahçe Kurtköy iletişim! Kasım'da teslim!

Firma: Erguvan İnşaat

Proje: Q Bahçe

Erguvan İnşaat Q Bahçe Kurtköy iletişim ve adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Bu yıl Kasım'da teslim edilecek olan Q Bahçe Kurtköy projesinde 98 daire bulunuyor...




Q Bahçe Evleri projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik ilçesine bağlı Kurtköy bölgesinde inşa ediliyor.  Q Bahçe  Kurtköy Evleri projesi  Erguvan İnşaat  tarafından yükseliyor. Erguvan İnşaat Q Bahçe Kurtköy iletişim bilgisinden önce projeden bahsedelim. 


Q Bahçe Kurtköy Evleri projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri sunuluyor. Q Bahçe Kurtköy Evleri projesinde konutların ödemeleri banka kredisi kullanılarak taksitli olarak yapılıyor.


3 blok olarak tasarlanan Q Bahçe Kurtköy Evleri projesi 98 adet daireden meydana geliyor. Q Bahçe Kurtköy Evleri projesinde dairelerin alanları 62 metrekareden başlayarak, 170 metrekareye kadar farklılık gösteriyor.


Erguvan İnşaat Q Bahçe Kurtköy iletişim için 444 5 374 numaralı telefonu arayarak, Q Bahçe Kurtköy tanıtım ofisine ulaşabilirsiniz. Q Bahçe Kurtköy Evleri projesinde teslimler Kasım 2014 tarihinde yapılıyor.


Q Bahçe Kurtköy Evleri projesinde yüzme havuzu, sauna, buhar odası, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, dinlenme alanları, kapalı otopark, spor alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor. 



Erguvan İnşaat Q Bahçe Kurtköy nerede?

Erguvan İnşaat Q Bahçe Kurtköy adres : Yenişehir Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı Bahar Sokak No:14 Kurtköy/Pendik/İstanbul



Erguvan İnşaat Q Bahçe Kurtköy iletişim

Telefon: 444  5 374 

Web Adresi: www.qbahce.com


projeye sor



Geri Dön