20 / 04 / 2024

Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı Kurtköy'de arsa aramaya devam ediyor!

Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı Kurtköy'de arsa aramaya devam ediyor!

WBahçe, Loft Dragos ve WRoof projelerini hayata geçiren Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı ortaklığı, Avlu Kurtköy projesi için bugün Bebek Chilai'da basınla bir araya geldi...



Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı Kurtköy de arsa aramaya devam ediyor!


Bugün basınla bir araya gelen Erguvan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emre Maraşlı ve Demirbaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş, Avlu Kurtköy projesinin detaylarını ve Kurtköy bölgesini anlattı.


Avlu Kurtköy projesi 189 bin liradan satışa sunuldu!


Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı ortaklığının dördüncü projesi olan Avlu Kurtköy projesi 7 bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 45 milyon lira yatırım bedeline sahip olan proje avlu tipinde tek blok halinde yükseliyor. 


Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildiği Avlu Kurtköy projesinde daire fiyatları 189 bin lira ile 498 bin lira arasında değişiyor.


Avlu Kurtköy projesinin haberleri için tıklayınız!


Kurtköy'e arz fazla!


Kurtköy bölgesini değerlendiren Sefa Demirbaş, "Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan dolayı imar sınırlamasının düşük tutuluyor. Bölgeye inanılmaz bir akın var. Sabiha Gökçen Havalimanı’nın büyümesi, Ortadoğu ve Balkanlar’ın en büyük uçak bakım merkezlerinden HABOM’un buraya taşınması, Teknopark’ın hizmete girmesi, bankaların merkezlerini buraya taşıması, bölgeye olan talebi arttırdı. Sadece Teknopark’a şimdiye kadar 2 bin kadar beyaz yakalı çalışanın geldiğini öğrendik. Bu rakamın 2024'e kadar 30 bine çıkması bekleniyor. Dolayısıyla bölgede müthiş bir nitelikli konut talebi var. Ancak satışta olan projeler bu talebi karşılamakta zorlanıyor” dedi.


Kurtköy'deki hava başka bir yerde yok!


Kurtköy bölgesi talebi karşılamayınca talebin çevre bölgelere yayıldığını söyleyen Emre Maraşlı, "Dikkat ederseniz son zamanlarda Aydınlı, Orhanlı, Sancaktepe Sultanbeyli gibi bölgelere yayıldı. Aydınlı bölgesi de çok planlı nezih bir bölge değil. Orada belki kapalı devre bir proje olabilir giriş ve çıkışlara yakın. Bizde Kurtköy bitince ne yaparız onu düşünüyoruz. Buranın havası hiçbir yerde" yok dedi.


Kurtköy'de görüşmediğimiz arsa sahibi kalmadı!


Kurtköy bölgesinde proje geliştiren Sefa Demirbaş ve Emre Maraşlı "Bölgede görüşmediğimiz arsa sahibi kalmadı. Kurtköy'de arsa bulmak şuan Kartal bölgesinden daha zor. Henüz kesinleşen birşey yok ama 12-13 arsa için görüşmeler devam ediyor.


Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı Kurtköy de arsa aramaya devam ediyor!


Ataşehir projesi 2015'e sarkacak!


Ataşehir'de ticari yerlerinin olduğunu ifade eden Emre Maraşlı, "Projelerini çizmeye başladık ancak ticarilerin biraz daha dönemini bekliyoruz. Finans merkezinin kalan bazı binalarının da tamamlanması gerekiyor. Talep ne bilmiyoruz çünkü. Bizi finans kuruluşlarımı talep edecek yoksa hastane okul gibi sivil bina mı ya da otel mi yapacağız talebe göre ticariyi tasarlamamız lazım. Projesini bu sene tamamlayabiliriz ama inşaatı seneye sarkar" dedi.


Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


Geri Dön