24 / 04 / 2024

Erk Geri Kazanım Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Erk Geri Kazanım Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Murat Mehmet Osmanağaoğlu tarafından kuruldu. 



Erk Geri Kazanım Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Murat Mehmet Osmanağaoğlu tarafından kuruldu. 

Erk Geri Kazanım Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

a-Alüminyum külçe ve hurda ithalatı İhracatı ve her türlü üretimi. b-PVC Alüminyum Bakır, Demir, Çinko, Kuşun, Pirinç, Kalay ve Plastik gibi her nevi metaller ile bunlardan elde edilen mamullerin alımı satımı imalatı ithalatı ve ihracatınıyapmak. c-Her türlü metal plastik kağıt ve cam hurdası alımı satımı imalatı ithalatı ve ihracatını yapmak. d-Yurt içi ve Yurt dışında her türlü metal plastik kağıt ve cam hurdalarının geri dönüşümünün yapılması değerlendirilmesi ve üretime yönlendirilmesi faaliyetinin yapılması. e-Konusuna giren işlerle ilgili her türlü alet edevat makine teçhizat vekimyevi maddeler ile alaşımlarının dahili ticareti ithalatı ve ihracatını yapmak. f-Konusuna giren işler ile ilgili her türlü üretim montaj tesisleri ve bakım onarım atölyeleri kurulması işletilmesi veya başka tesis ve atölyelerde üretim montaj bakım ve onarım işlerinin yapılması. g-Şirket konusu ile ilgili olarak satın alma veya ithal edilen malların muhafazası için depolar tesis edebilir kiralayabilir. Tamir atölyeleri makine parkları transit depolar bürolar mağazalar kurup işletebilir. Konusu ile ilgili olarak şahıs ve şirketler ile geçici iş ortaklıkları tesis edebilir. Gerekli hukuki muameleleri yapabilir. h-Gerekli yerlerden yasal izin almak kaydı ile şirket konusu ile ilgili yerli ve yabancı gerçek tüzel kişilerle işbirliği yaparak yeni şirketler kurabilir veya kurulmuş şirkete iştirak edebilir. i- Şirket amaç ve konularını gerçekleştirmek üzere her çeşit teknoloji ve modernleştirme önlemlerinden faydalanabilir ve bu kapsamdagerçek kişiler kamu ve özel tüzel kişiliklerle işbirliği içerisine girebilir. j-Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayri menkul alabilir ve satabilir, kiraya verebilir, kiralar, bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri menkulleri irtifa intifa sükna gayri menkul mükellefiyeti kat irtifak kat mükellefiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi ifraz tevhid taksim parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. k-Metaldan hurda atıkların tasnif(geri kazanım) edilip toptansatılması.


Geri Dön