29 / 03 / 2024

Erkanlı Holding'ten Ortadoğu atağı!

Erkanlı Holding'ten Ortadoğu atağı!

Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, Ortadoğu’da yeni projesine başlıyor. İlk günden beri Ortadoğulu yatırımcılardan büyük bir ilgi gören Univa, Lübnan’ı da satış ağına ekledi.



Türkiye’de bir ilke imza atıp gayrimenkul sektöründe yeni bir dönemi başlatan Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, Ortadoğu yapılanmasını güçlendirdi. 

Geçtiğimiz yıl düzenlenen en büyük yatırımla Sakarya’daki projeden tek seferde 260 öğrenci evi satın alan Ortadoğulu yatırımcıların Univa’ya olan ilgisi bu kapsamda yeni bir lokasyonu da beraberinde getirdi. Ortadoğu’da bulunan yapılanmasına son halka olarak Lübnan’ı da ekleyen Univa, böylece bölgedeki satış ağı sayısını 6’ya yükseltti. 

Konu hakkında konuşan Erkanlı Holding Genel Müdürü Evrim Karayel, Univa’nın yerli yatırımcıların olduğu kadar yabancı yatırımcıların da yoğun ilgisiyle karşılaştığını, bu talepte Ortadoğuluların önemli bir paya sahip olduğunu
sözlerine ekledi.

Univa, Lübnan’ı da etkisi altına aldı!

Ortadoğu’daki satış ağlarının her geçen gün daha da güçlendiğini söyleyen Karayel, geçtiğimiz günlerde Beyrut’ta gerçekleşen bir gayrimenkul fuarında yer aldıklarını söyledi. Karayel, “Fuarda iki adet öğrenci evinin satışını gerçekleştirdiğimiz gibi önemli işbirliklerine de imza attık. Univa’nın Sakarya, Kocaeli ve Düzce’de hayata geçirdiği projeler, Lübnan’ı da etkisi altına aldı ve böylece Ortadoğu’daki satış ağımıza yeni bir halka daha ekledik. Ortadoğu pazarında Birleşik Arap Emirlikleri, Irak, Ürdün, İsrail, Kuveyt gibi ülkelerden sonra Lübnan ile birlikte buradaki satış noktası sayımızı 6’ya çıkardık. Lübnan ile birlikte Ortadoğu’daki satışlarımızı kısa sürede hızlandırmayı hedefliyoruz” dedi.

Yatırımcıları cezbeden sistem!

Yatırımcıların Univa’nın sunduğu fırsatlarla yakından ilgilendiğini sözlerine ekleyen Karayel, “Univa öğrenci evlerinde amortisman süresinin ortalama 8 yıl olması çok büyük bir avantaj. Bugün konut ve ofis gibi yatırımlarda bu süre en düşük 25 yıl civarında. Bizim Univa’da sunduğumuz kira garantili sistem ve yüksek kazanç getirili modelimiz, yatırımcıları cezbettiğimiz en önemli nokta” açıklamasında bulundu.
 


Geri Dön