20 / 04 / 2024

Eroğlu Gayrimenkul projelerinde elektrikli araçlar için şarj üniteleri!

Eroğlu Gayrimenkul projelerinde elektrikli araçlar için şarj üniteleri!

Eroğlu Gayrimenkul’ün, İstanbul Lounge, İstanbul Lounge-2, Kağıthane Ofishane, Platform Merter ve Bursa Harmony Towers projelerinde önemi gün geçtikçe artan elektrikli araçlar için şarj üniteleri kuruluyor



Eroğlu Gayrimenkul, sektördeki hızlı yatırımlarının yanı sıra projelerinin çevreci özellikleri ile de dikkat çekiyor. Eroğlu Gayrimenkul’ün, İstanbul Lounge, İstanbul Lounge-2, Kağıthane Ofishane, Platform Merter ve Bursa Harmony Towers projelerinde önemi gün geçtikçe artan elektrikli araçlar için şarj üniteleri kuruluyor.


Eroğlu Gayrimenkul projelerinde elektrikli araçlar için şarj üniteleri!

İstanbul Lounge  


Projelerinde modern teknoloji ve çevre dostu uygulamaları bir araya getiren Eroğlu Gayrimenkul, egzoz dumanına son vererek doğayı koruyan ve yakıt masrafını azaltan elektrikli araçların kullanımına da destek veriyor.  

Eroğlu Gayrimenkul projelerinde elektrikli araçlar için şarj üniteleri!
Platform Merter

Eroğlu Gayrimenkul’ün, İstanbul Lounge, İstanbul Lounge-2, Kağıthane Ofishane, Platform Merter ve Bursa Harmony Towers projelerinde kurulacak şarj üniteleri ile ev sakinleri, Türkiye’de kullanımının yaygınlaşması beklenen elektrikli araçlarını şarj edebilecek.

Eroğlu Gayrimenkul projelerinde elektrikli araçlar için şarj üniteleri!
Ofishane


Hayata geçirdikleri projelerde, sakinlerin konfourunun yanı sıra çevreci özelliklere de büyük önem verdiklerini belirten Eroğlu Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Direktörü Aybars Kızılsencer, “Eroğlu Gayrimenkul olarak projelerimizin çevre dostu olmasına özen gösteriyoruz. Ülkemizde kullanımının gün geçtikçe artacağını düşündüğümüz elektrikli araçlar için kurduğumuz şarj üniteleri sakinlerimiz bu ihtiyaçlarına da çözüm bulabilecek. Ev sahiplerinin, tüm ihtiyaçlarına en uygun evi yarattığımızdan emin olmaları için, her türlü hizmeti sunmaya gayret gösteriyoruz. Bu çabamız bizi rakiplerimizden de farklılaştırıyor” dedi.  

Eroğlu Gayrimenkul projelerinde elektrikli araçlar için şarj üniteleri!
Bursa Harmony Towers

Farklı markalar için uygun olan bu şarj üniteleri, elektrikli araçların yanı sıra hibrit elektrikli araçlar için de kullanılabilecek.


Eroğlu Gayrimenkul


Eroğlu Grubu’nun tekstil ile başlayan, yaklaşık 30 yıla varan ticari geçmişine dayalı bilgi ve deneyimi üzerine kurulu Eroğlu Gayrimenkul; konut, alışveriş merkezi ve ticari gayrimenkul alanlarında faaliyet göstermektedir.


Bugüne kadar Sarıyer, Beylikdüzü, Ümraniye, Merter, Kâğıthane, Florya, Büyükçekmece, Küçükçekmece, Seyrantepe, Tekirdağ, Antalya ve Bursa’da projeler geliştiren Eroğlu Gayrimenkul’ün gerçekleştirdiği ve önümüzdeki 2 yıl içerisinde tamamlamayı hedeflediği projelerin toplam büyüklüğü 2 milyon metrekareye ulaşmaktadır.


Colin’s ve Loft markaları ile global arenada önemli başarılara imza atarak tekstil sektöründe ilke edindiği ‘marka yaratma’ üzerine kurulu iş modelini inşaatta da devam ettirmeyi amaçlayan Eroğlu Gayrimenkul; 12 yılı aşan deneyimi ve sektörde markalaşmış profesyonel çalışanları ile sektörün klişelerini değiştirerek yeni bir dönem açacak hamlelerine başlamıştır. 2008’de açılan ve Hollandalı Corio tarafından satın alınan Tekira AVM’nin iş geliştirme ve inşaat süreçlerini yöneten, 2009’da Ümraniye Akkom Ofis Park projesini hayata geçiren Eroğlu Gayrimenkul, 2010’da ise Oksizen Konakları’nın daire teslimlerini yapmış ve İstanbul Lounge projesine imza atmıştır. Eroğlu Gayrimenkul 2011 yılında; konut alanında İstanbul Lounge-2, Yenimoda Evleri, Florya Ekşinar Konakları ve Bursa Harmony Towers projelerinin yanı sıra; karma kullanım projesi Platform Merter, ofis projesi Kağıthane Ofishane ve Antalya Ticari projesine başlamıştır.


Eroğlu Gayrimenkul; 2011 yılına ilişkin yaklaşık 2,5 milyar TL’lik yatırımlarını 2012 yılında, 5 yeni proje geliştirerek 3,2 milyar TL’ye ulaştırmayı hedeflemektedir.


Geri Dön