19 / 04 / 2024

Eroğlu Giyim'den temiz çevre kampanyası!

Eroğlu Giyim'den temiz çevre kampanyası!

Eroğlu Giyim fabrikasının yer aldığı Mısır'ın İsmailiye kentinde Eroğlu Giyim Mısır idari işler departmanının yönetimin­de gerçekleştirilen kampanya, 12 Mart 2013'de Eroğlu giyim fabrika çalışan­larının katılımıyla başlatıldı...





Eroğlu Giyim fabrikasının yer aldığı ismailiye kentinde Eroğlu Giyim Mısır idari işler departmanının yönetimin­de gerçekleştirilen kampanya, 12 Mart 2013'de Eroğlu giyim fabrika çalışan­larının katılımıyla başlatıldı. Mısır fab­rikasının çalışma alanlarının ve etrafı­nın temizlenmesiyle uygulanmaya baş­lanan kampanyada, çalışanlar ve görev­liler Eroğlu logosu taşıyan ve temizlik simgesi beyaz renkte hazırlanmış ön­lükler giydiler.


Kampanyanın fikir ve uygulama alanın­da planlamasını yapan Eroğlu Giyim Mı­sır idari işler Yöneticisi Sinan Kaya, ku­rumsal sosyal sorumluluk anlayışıy­la kampanyanın daha geniş çaplı yürütülmesi için Mısır Serbest Bölge yöneti­miyle görüşmeler gerçekleştirdi.


Serbest bölge yönetiminin de çalışma­ya destek vermesiyle devam eden kam­panya daha geniş bir alana yayıldı. Ser­best bölge yönetiminin desteğiyle, önü­müzdeki dönemde ismailiye şehrinin etap etap temizlenmesi planlanıyor.


Temizliğin faydalarının, sağlık açısından öneminin, ihtiyaç dışında yapılan tüke­timin zararlarının halka anlatılmasının ve öğretilmesinin amaçlandığı kampan­yada çevreye karşı duyarlı bir toplum ve temiziiği davranış modeli olarak be­nimsemiş bilinçli insanlar oluşturarak, kalıcı değerler bırakılması hedefleniyor.


Eroğlu Haber


Geri Dön