23 / 04 / 2024

Eroğlu'nda indirim bayramı!

Eroğlu'nda indirim bayramı!

Bayram kampanyası ile Eroğlu Gayrimenkul, ev alacaklara 10 bin TL indirim sunuyor. İskonto fırsatı İstanbul Lounge, İstanbul Lounge 2, Yenimoda Evleri ve Bursa Harmony Towers projelerinde uygulanıyor.



Eroğlu Gayrimenkul, 4 projesinde, Kurban Bayramı'nın 3'üncü ve 4'üncü günlerine özel 10 bin TL indirim sunuyor. 2 gün boyunca yatırımcılar İstanbul Küçükçekmece'de yer alan İstanbul Lounge ve İstanbul Lounge 2, İstanbul Büyükçekmece'de inşa edilen Yenimoda Evleri ve Bursa'nın Nilüfer ilçesinde hayata geçirilen Harmony Towers projelerinde iskontodan faydalanabilecek. Ev almak isteyenlere büyüklükleri 1+1'den 4+1'e kadar pek çok daire seçeneği sunuluyor. 


HEDEF 2 MİLYON METREKARE 

Eroğlu Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım, bugüne kadar İstanbul Sarıyer, Beylikdüzü, Ümraniye, Merter, Kâğıthane, Florya, Büyükçekmece, Küçükçekmece, Seyrantepe ile Tekirdağ, Antalya ve Bursa'da projeler geliştirdi. Yeni projeler geliştirmeyi ve inşaat sektöründe kaliteyi yükseltmeyi amaçlayan Eroğlu Gayrimenkul'ün önümüzdeki 2 yıl içinde tamamlamayı hedeflediği projelerin toplam büyüklüğü 2 milyon metrekare.


Takvim


Geri Dön