25 / 04 / 2024

Es As Akustik Ürünleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Es As Akustik Ürünleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Açıkca ve Fatih Gündüz tarafından kuruldu.



Es As Akustik Ürünleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Açıkca ve Fatih Gündüz tarafından kuruldu.

Es As Akustik Ürünleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü, hastane, ses kayıt stüdyoları, radyo ve televizyon stüdyoları, çağrı merkezleri, sinema salonu, konferans ve sunun alanları, imalat atölyeleri, konser alanı, disko, gece kulüpleri, atış poligonları gibi eğlence ve spor alanlarının, ofis, restoran sosyal tesisler, konut, iş yerleri, hobi odası, kamu veya özel kuruluşlara ait binaların ses yalıtımı, isi yalıtımı, su yalıtımı, titreşim yalıtımı ve tadilat ve dekorasyon işleri yapmak. Otomotiv ve jeneratör sektörünün ihtiyacı olan taşıtların ve makinelerin ses yalıtımı, isı yalıtımı, titreşim yalıtımı işleri yapmak. Her türlü kauçuk, poliüretan ve poliüretan türevi olan sünger ve köpük malzemeleri, teknik sünger, filtreler, keçe tela gibi bilumum sızdırmazlık ürünlerinin imalatı, üretimi, fason üretimi izolasyon malzemelerinin montaj ve uygulama işleri, cephe mantolama, çatı izolasyonu yapmak..Her türlü insaat yapımı , mesken.toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının insaatı, kamuya ait binaların insaatı, her türlü gayrimenkulün yapımı ,alımı,satımı, yurtiçi ve yurtdısı müteahhitlik hizmetleri, taseronluk hizmetleri,Her türlü insaat malzemelerini imalatı, tugla kiremit, kum, çimento, mıcır, insaat demiri, fayans , karo, kalebodur , parke , mermer, sıhhi tesisat malzemeleri, kapı ve pencere dogramaları, hazır sıva, iç ve dıs sıva, badana , tecrit ve izolasyon malzemeleri, boya, armatürler, asma tavan ,açılır kapanır çatı pencere ve kapı sistemleri ve benzeri her türlü insaat malzemeleri imalatı ve satışını yapmak.Her türlü dekorasyon tanzim ve yapımı, dekorasyon malzemelerinin imalatı ve mimari tasarımı, taahhüt, peyzaj mimarisi, iç ve dıs mimarlık , çevre tasarımı ve düzenlenmesi Gerekli malzemelerin imalat, ithalat, ihracat ve ticaretini yapmak. Bu konularla ilgili resmi ve özel ihalelere girmek ve projeler yapmak. Üretime konu olan ürünlerin imali için tesis, fabrika inşaa etmek, alet edevat, teçhizat, organizasyon kurmak. Satış mağazaları açmak. Bu amaçlar için her türlü taşınır taşınmaz mal almak, kiralamak, kiraya vermek. İktisap edilen mallar üzerine ipotek ve başkaca ayni haklar tesis etmek. Bayilikler veya temsilcilikler almak ve vermek. Yurt içi ve yurt dışı şubeler açmak. İhtira beratı, lisans, patent ve diğer sınai mülki haklar edinmek, devir etmek. Konusuyla ilgili işlerde danışmanlık yapmak. Kurulmuş ve kurulacak olan yerli ve yabancı firmalara ortak olmak.


Geri Dön