25 / 04 / 2024

Es As Akustik Ürünleri İnşaat adres

Es As Akustik Ürünleri İnşaat adres

Es As Akustik Ürünleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Açıkca ve Fatih Gündüz tarafından kuruldu.

Es As Akustik Ürünleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Es As Akustik Ürünleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Açıkca ve Fatih Gündüz tarafından kuruldu.

Sağlık ve Eğitim Vakfı 1,5 asır sonra ilk kez yeni bir Amerikan koleji açıyor!

Türkiye’nin köklü eğitim kurumlarını aynı çatı altında buluşturan Sağlık ve Eğitim Vakfı, bir buçuk asır sonra ilk kez yeni bir Amerikan koleji açıyor. Vakıf, 75 milyon TL’lik yatırımı ‘şehrin yükselen ilçesi’ olarak gördükleri Çekmeköy’de hayata geçiriyo

Efserkara Akustik Danışmanlık ve Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Efserkara Akustik Danışmanlık ve Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi 13 Ağustos 2014 tarihinde Efser Kara tarafından 10 bin TL sermaye ile kuruldu. Şirketin adresi; Erenköy Mah. Çiçek Sk. No:4/4 Kadıköy - İstanbul...

ASÇ Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ASÇ Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 13 Ağustos 2014 tarihinde 100 bin TL sermaye ile Ali Suat Çelik tarafından kuruldu. Şirketin adresi; Mehmet Akif Mah. Çetin Cd. Hicret Sk. Çelik Apt. N:43 D:8 Ümraniye - İstanbul...

Yamaç Evler'de kazılardan çıkarılan 120 bin mermer parçası yeniden birleştiriliyor!

Roma dönemi ihtişamını yansıtan Yamaç Evler'de kazılardan çıkarılan 120 bin mermer parçası puzzledaki gibi tek tek birleştirilerek yeniden duvarlara monte ediliyor. Restorasyon ekibi, 4 yılda ancak 50 bin parçanın yerini bulabildi.

Abdulfettah Es-Sisi Süveyş Kanalı projesinin temelini attı!

Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi, yeni Süveyş Kanalı Projesi'nin temelini attıSisi, ismailiye'de düzenlenen temel atma töreninde yaptığı konuşmada, daha önce 3 yıl olarak planlanan projenin 1 yılda bitirilmesi gerektiğini söyledi.

Çin'de 632 metrelik Şangay Merkez Kulesi'nin inşası tamamlandı!

Duai'de yer alan Burj El Halife'nin ardından dünyanın en yüksek binası olacak Çin'in Şangay kentindeki Şangay Merkez Kulesi'nin inşası tamamlandı. 632 metrelik binanın çatı kısmını oluşturan son kolonlar yerine yerleştirildi.

İnşaat makineleri yedek parçası sektörü kentsel dönüşüm ile büyüyor!

Son yıllarda çıkan kentsel dönüşüm projeleri ve de çevre ülkelerdeki yeniden yapılanma faaliyetlerinin iş ve inşaat makineleri yedek parçası sektörüne de önemli katkı sağlaması bekleniyor.

1937 yılında inşasına başlanan Eminönü Halkevi binası 110 bin liraya mâl olacakmış!

1937 yılında inşaatına başlanan Eminönü Halkevi binası istimlak parasıyla 110 bin liraya mâl olacakmış. 1937 yılında İstanbul'un imar planının tatbiki için bütçeden 245 bin lira ayrılmışken bina inşası için 110 bin lira tahsis etmişler.

Apartmana asılan tabela nasıl kaldırılır?

Apartmanın dış cephesi, ortak alanlar kapsamında sayılıp, burada yapılacak şeyler için kat maliklerinin onayı gerekiyor. Peki onay alınmadan apartmana asılan tabela nasıl kaldırılır? İşte dava örneği..

Laodikya'daki kazılarda 1.500 yıllık kumaş parçası bulundu!

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölüm Başkanı ve Laodikya Kazı Heyeti Başkanı Prof. Dr. Celal Şimşek Antik kentte yapılan kazı çalışmalarında bin 500 yıllık olduğunu tahmin ettikleri kumaş parçası bulduklarını bildirdi.

Asım Kocabıyık Camii temeli atıldı!

70. yılını kutlayan Borusan, Kurucu ve de Onursal Başkanı merhum Asım Kocabıyık’ın anısını yaşatacak olan Asım Kocabıyık camii temel atma töreni, geniş katılıma sahne oldu.

1935 yılında apartman inşası azalmış!

1935 yılında İstanbul'da büyük bina yapımı azalmış buna karşılık iki katlı bina inşaat sayısı artmış. Bu azalmasının sebebi ise bankaların mesken inşasına borç verirken apartman inşasına borç vermemesinden kaynaklanıyormuş.

Es As Akustik Ürünleri İnşaat adres Haberi

Es As Akustik Ürünleri İnşaat adres

Es As Akustik Ürünleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Açıkca ve Fatih Gündüz tarafından kuruldu.

Es As Akustik Ürünleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü, hastane, ses kayıt stüdyoları, radyo ve televizyon stüdyoları, çağrı merkezleri, sinema salonu, konferans ve sunun alanları, imalat atölyeleri, konser alanı, disko, gece kulüpleri, atış poligonları gibi eğlence ve spor alanlarının, ofis, restoran sosyal tesisler, konut, iş yerleri, hobi odası, kamu veya özel kuruluşlara ait binaların ses yalıtımı, isi yalıtımı, su yalıtımı, titreşim yalıtımı ve tadilat ve dekorasyon işleri yapmak. Otomotiv ve jeneratör sektörünün ihtiyacı olan taşıtların ve makinelerin ses yalıtımı, isı yalıtımı, titreşim yalıtımı işleri yapmak. Her türlü kauçuk, poliüretan ve poliüretan türevi olan...