29 / 03 / 2024

Esenler Havaalanı Mahallesi Konutları'nda çalışmalar incelendi!

Esenler Havaalanı Mahallesi Konutları'nda çalışmalar incelendi!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Konutları'ndaki çalışmaları yerinde inceledi.



Proje alanını gezen Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, anahtar ve tapu teslim töreniyle ilgili her türlü hazırlığın tamamlandığım ifade etti.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 5 Ekim 2012 tarihinde kentsel dönüşüm seferberliğini başlattığı Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. 30 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hak sahiplerine anahtarların teslim edileceği projede binlerce işçi, dur-durak bilmeden çalışmalarını sürdürüyor. 

BAŞKAN GÖKSU PROJEYİ GEZDİ 

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Emlak Konut GYO A.Ş. Genel Müdürü Murat Kurum ile Türkiye'nin ilk kentsel dönüşüm projesi olan Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Konutları'nda incelemelerde bulundu. Başkan Göksu, "Cumhurbaşkanımız bize güvenerek 2012 yılında kentsel dönüşüm seferberliğini bu mahallemizden başlatmıştı. 

Elhamdülillah biz de Cumhurbaşkanımızı mahcup etmedik. Konutları tamamladık ve bugün teslim noktasına geldik. 30 Mayıs 2016 tarihinde saat 14.00'te tüm vatandaşlarımızı, kentsel dönüşüm konutlarının teslim töreni için Esenler'e davet ediyorum" dedi. 


Akşam


Geri Dön