20 / 04 / 2024

Esenler Havaalanı Mahallesi Konutları'nda taşınma heyecanı!

Esenler Havaalanı Mahallesi Konutları'nda taşınma heyecanı!

Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Konutları'nda anahtarlarını teslim alan hak sahipleri büyük bir sevinç ve heyecanla yeni konutlarına taşınmaya başladılar.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 5 Ekim 2012'de büyük dönüşüm hamlesi kapsamında başlatılan ilk proje olan Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Konutları'nda anahtarlarını teslim alan hak sahipleri büyük bir sevinç ve heyecanla yeni konutlarına taşınmaya başladılar. 


Esenler Belediyesi'nin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ortaklaşa yürüttüğü ve inşaatını Emlak Konut GYO’nun üstlendiği Havaalanı Kentsel Dönüşüm Konutları'nda anahtar teslimine başlandı. Hak sahipleri konutlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Emlak Konut Satış Ofisi'ne gelerek anahtarlarını teslim alan hak sahipleri büyük bir sevinç ve heyecanla yeni konutlarına taşınmaya başladılar.  


HAZİRAN SONUNDA TAMAMLANACAK

Her gün blok blok anahtarlarını teslim alarak konutlarına taşınan hak sahiplerinin tamamının ise Haziran ayı sonuna kadar taşınması öngörülüyor. Tapu ve anahtar teslim işlerini organize eden Esenler Belediyesi'ne bağlık ESKON A.Ş. yetkilileri, "Herhangi bir kargaşa ve düzensizliğe sebep vermeden bir sıra ve disiplin çerçevesinde en kısa sürede tüm konutları teslim edeceğiz. Hak sahiplerinin sabır ve anlayışı için teşekkür ediyoruz. Tüm hak sahiplerimiz takdir eder ki, bu kadar çok konutu bir kaç gün içinde teslim etmek mümkün değildir. Hedefimiz, Haziran ayı sonuna kadar tüm konutları teslim etmektir" dediler.


HAK SAHİPLERİ MEMNUN

Yeni konutlarına kavuşan hak sahipleri, " Deprem korkusuyla yarı ömrümüzü geçirdik. Bundan sonra artık korkmadan ailemizle huzurlu bir yuvada yaşayacağız. Bunun mutluluğu ve memnuniyetini yaşıyoruz.  Belediyemizden ve emeği geçen herkesten Allah razı olsun" diyerek duygu ve düşüncelerini paylaştılar.




Haber Harbi Gazete'de şu şekilde yer aldı...




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 5 Ekim 2012'de büyük dönüşüm hamlesi kapsamında başlatılan ilk proje olan Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Konutları'nda anahtarlarım teslim alan hak sahipleri büyük bir sevinç ve heyecanla yeni konutlarına taşınmaya başladılar. 


Esenler Belediyesinin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ortaklaşa yürüttüğü ve inşaatını Emlak Konut GYO'nun üstlendiği Havaalanı Kentsel Dönüşüm Konutlan'nda anahtar teslimine başlandı. Hak sahipleri konutlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Emlak Konut Satış Ofisi'ne gelerek anahtarlarım teslim alan hak sahipleri büyük bir sevinç ve heyecanla yeni konutlarına taşınmaya başladılar. 


HAZİRAN SONUNDA TAMAMLANACAK 


Her gün blok blok anahtarlarım teslim alarak konutlarına taşınan hak sahiplerinin tamamının ise Haziran ayı sonuna kadar taşınması öngörülüyor. Tapu ve anahtar teslim işlerini organize eden Esenler Belediyesine bağlık ESKON A.Ş. yetkilileri, "Herhangi bir kargaşa ve düzensizliğe sebep vermeden bir sıra ve disiplin çerçevesinde en kısa sürede tüm konudan teslim edeceğiz. Hak sahiplerinin sabır ve anlayışı için teşekkür ediyoruz. Tüm hak sahiplerimiz takdir eder ki, bu kadar çok konutu bir kaç gün içinde teslim etmek mümkün depdir. Hedefimiz, Haziran ayı sonuna kadar tüm konutları teslim etmektir" dediler. 



Harbi


Bu haber Bizim Anadolu  Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı. 

Havaalanı Kentsel Dönüşüm Konutlarına her gün blok blok anahtarlarını teslim alarak taşınan hak sahibi vatandaşlar, sevinç ve heyecan içinde İSTANBUL Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 5 Ekim 2012'de büyük dönüşüm hamlesi kapsamında başlatılan ilk proje olan Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Konutları'nda anahtarlarını teslim alan hak sahipleri büyük bir sevinç ve heyecanla yem konutlarına taşınmaya başladılar. Esenler Belediyesi'ııin. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ortaklaşa yürüttüğü ve inşaatını Emlak Konut GYO'nun üstlendiği Havaalanı Kentsel Dönüşüm Konutları'nda anahtar teslimine başlandı. Hak sahiplen konutlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. 

Emlak Konut Satış Ofisi'ne gelerek anahtarlarım teslim alan hak sahipleri büyük bir sevinç ve heyecanla yeni konutlarına taşınmaya başladılar. 


HAZİRAN SONUNDA TAMAMLANACAK 


Her gün blok blok anahtarlarını teslim alarak konutlarına taşınan hak sahiplerinin tamamının ise Haziran ayı sonuna kadar taşınması öngörülüyor. Tapu ve anahtar teslim işlerim organize eden Esenler Belediyeşi'ne bağlık ESKON A Ş. 

yetkilileri, "Herhangi bir kargaşa ve düzensizliğe sebep vermeden bir sıra ve disiplin çerçevesinde en kısa sürede tüm konutları teslim edeceğiz. Hak sahiplerinin sabır ve anlayışı için teşekkür ediyoruz. Tüm hak sahiplerimiz takdir eder ki, bu kadar çok konutu bir kaç gün içinde teslim etmek mümkün değildir. Hedefimiz, Haziran ayı sonuna kadar tüm konutları teslim etmektir" dediler HAK SAHİPLERİ MEMNUN Yeni konutlarına kavuşan hak sahipleri," Deprem korkusuyla yarı ömrümüzü geçirdik. Bundan sonra artık korkmadan ailemizle huzurlu bir yuvada yaşayacağız. 

Bunun mutluluğu ve memnuniyetini yaşıyoruz. Belediyemizden ve emeği geçen herkesten Allah razı olsun" diyerek duygu ve düşüncelerini paylaştılar. 


Bizim Anadolu 


Geri Dön