27 / 04 / 2024

Esentepe Q Stüdyo'da dairelerin minimum fiyatı 230 dolar!

Esentepe Q Stüdyo'da dairelerin minimum fiyatı 230 dolar!

Firma: Toya Yapı

Toya tarafından hayata geçirilen Q Studio Esentepe Projesi Şişli Esentepe’de yükseliyor. Projede fiyatlar 230 bin dolardan başlıyor, projeden banka kredisi kullanarak daire sahibi olmak mümkün...



1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinden meydana gelen Q Studio Esentepe projesi İstanbul’un kalbinde, iş hayatının en önemli merkezlerinden Şişli Esentepe’de yükseliyor.


Stüdyo ve 1 oda 1 salon dairelerin 42 metrekare ile 68 metrekare, 2 oda 1 salon dairelerin ise 78 metrekare ile 125 metrekare arasında tasarlandığı Q Stüdyo Esentepe projesinde yaşam 8 ay sonra başlıyor. 

Esentepe Q Stüdyo da dairelerin minimum fiyatı 230 dolar!


Projedeki minimum daire fiyatı  230 bin dolar olarak belirlenmiş durumda. Q Studio Esentepe projesinden konut sahibi olmak isteyenler, minimum ödenmesi gereken yüzde 25 peşinat yerine yüzde 5 peşinat bedeli ödeyerek konut satın alma imkanı yakalıyor. Peşinat bedelinin yüzde 20'lik kısmı ise vade farksız teslim tarihinde ödenebiliyor.


Esentepe Q Stüdyo da dairelerin minimum fiyatı 230 dolar!



 Taksit tutarının 1 yıl ertelenebildiği ödeme seçeneğinde DenizBank'tan kredi kullanılabiliyor. Q Studio Esentepe Evleri 'nde misafir odaları, müzik odası, video odası, etkinlik odaları, 24 saat güvenlik hizmeti, kapalı otopark, hobi odası, dalga havuzu, sauna ve fitness center, concierge gibi imkanlar sunuluyor. 


Proje, metrobüse 5, Büyükdere Caddesi ve metroya 1 dakika uzaklıkta yer alıyor.Studio Esentepe Evleri 'nde misafir odaları, müzik odası, video odası, etkinlik


Telefon: 0212 229 66 77

Web adresi: http://qstudioesentepe.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


Geri Dön