19 / 04 / 2024

q studio

q studio

O Studio Esentepe'de Intense ve Crystal olmak üzere iki tip dekorasyon seçeneği bulunuyor. Sadece yüzde 5 peşinat ile 12 ay taksit erteleme imkanı sağlayan O Studio Esentepe 7 ay sonra teslim edilecek...

Esentepe Q Stüdyo'da dairelerin minimum fiyatı 230 dolar!

Toya tarafından hayata geçirilen Q Studio Esentepe Projesi Şişli Esentepe’de yükseliyor. Projede fiyatlar 230 bin dolardan başlıyor, projeden banka kredisi kullanarak daire sahibi olmak mümkün...

Q Studio Esentepe satilik daireler! 216 bin dolara!

Toya Yapı tarafından İstanbul’un merkezi Şişli Esentepe’de inşa edilen Q Studio Esentepe tek bir residence bloğunda 1+1 ve 2+1 seçenekleri ile kullanışlı ve konforlu bir hayatın kapılarını açıyor

Q Stüdyo projesinde 734 bin dolara!

Teslimlerin Şubat 2014'te gerçekleşeceği Q Studio projesinde dairelerin fiyatları 216 bin dolardan başlayıp, 734 bin dolara kadar yükseliyor...

Q Studio projesinde yüzde 1 peşinatla 1+1! 216 bin dolar!

İstanbul Esentepe'de hayata geçirilen Q Studio projesinde daireler 216 bin dolar ile 734 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Teslimler Şubat 2014'te gerçekleşecek...

Ag Dızayn Studio Dekorasyon Mobilya Gayrimenkul İnşaat Orman Ürünleri İthalat İhracat San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ag Dızayn Studio Dekorasyon Mobilya Gayrimenkul İnşaat Orman Ürünleri İthalat İhracat San.Tic.Ltd.Şti bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Gürsu tarafından kuruldu. 

Q Gate Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Q Gate Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Taleb Khaurı tarafından kuruldu.

Faıq Global Tekstil İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faıq Global Tekstil İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fayyaz Ahmad tarafından kuruldu. 

Ma Studio Mimarlık Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ma Studio Mimarlık Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Akın Zengin tarafından kuruldu. 

Toner Studio Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Toner Studio Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Toner tarafından kuruldu. 

Payes Studio Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Payes Studio Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Papatya Aydın tarafından kuruldu.

İzmir Studio City'nin 7. etabı satışta! 179 bin TL'ye!

İzmir Studio City projesinin 7. etap lansmanı bugün gerçekleştirildi. Toplamda 56 dairenin yer aldığı 7. etapta fiyatlar 1+1'lerde 179 bin TL'den başlıyor. 

Flex Life Studio'da teslimler bu yıl sonunda!

Yüzde 60'ının satıldığı ve inşaat çalışmalarının hızla devam ettiği Çiğli Flex Life Studio'da teslimler yıl sonunda yapılacak.

Flex Life Studio'da bahar kampanyası!

BYY İnşaat'ın İzmir Çiğli'de inşa ettiği Flex Life Studio'da bahar kampanyası başladı. Yüzde 60'ı tamamlanan projede aynı gün tapu fırsatı sunuluyor.

İzmir Flex Life Studio'da aynı gün tapu fırsatı!

BYY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yavuz, firmaları tarafından İzmir Çigli'de inşa edilen Flex Life Studio projesiyle ilgili bilgi verdi. Yavuz, projeden ev satın alanlara aynı gün tapu verdiklerini belirtti.

Flex Life Studio Mavişehir Sports International'da tanıtıldı!

BYY İnşaat tarafından hayata geçirilen İzmir Çiğli'deki Flex Life Studio projesi Mavişehir Sports International'da kurduğu stant ile tanıtıldı.

Q Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Q Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Emrah Tel ve Nigar Hatunoğlu imzaısyla kuruldu.

Flexlife Studio'da tapu teslimleri başladı!

BYY İnşaat'ın, Çiğli'de 40 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği Flexlife'ın Satış Müdürü Ahu Pınar Tekşen, Flexlife Studio'yu seçen 40'tan fazla müşterinin tapularını aldığını söyledi.

q studio Haberi

q studio


 Toya Yapı tarafından İstanbul'un kalbi Sisli Esentepe'de insa edilen O Studio Esentepe, stüdyodan 3+1 'e kadar uzanan seçenekleri ile müşterilerinin karsısına çıkıyor. O Studio Esentepe yedi ay sonra teslim edilecek. Fonksiyonel çözümlerle yasama alanlarının ihtiyaca göre genişleyebildiği O Studio Esentepe'de Intense ve Crystal olmak üzere iki tip dekorasyon seçeneği bulunuyor. Sadece yüzde 5 peşinat ile 12 ay taksit erteleme imkanı sağlayan O Studio Esentepe'de daireler beyaz eşya ve ankastreleriyle birlikte teslim edilecek. Hem şehrin kalbinde hem de kalabalıktan uzak sessiz ve sakin bir konumda yer alan O Studio Esentepe'de daireler 235 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa...