26 / 04 / 2024

Esenyurt Belediyesi'nden zabıtalara imar semineri!

Esenyurt Belediyesi'nden zabıtalara imar semineri!

Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezinde 3 Hafta boyunca gerçekleştirilecek olan Zabıta bilgilendirme semineri tüm zabıta çalışanlarının katılımıyla gerçekleşti.Kadıoğlu'nun da katıldığı programda Zabıtalara görevleri, sorumlulukları hakkında bilgi verdi.



İSTANBUL Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezinde 3 Hafta boyunca gerçekleştirilecek olan Zabıta bilgilendirme semineri tüm zabıta çalışanlarının katılımıyla gerçekleşti. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun da katıldığı programda Zabıtalara görevleri, sorumlulukları hakkında bilgi verdi. 

Başkan Kadıoğlu Zabıtanın görevinin zor olduğunu ancak görevini doğru yaptığı takdirde her türlü zorluklara karşı zabıtanın yanında olduğunu belirtti. 

Kadıoğlu," Cumhuriyet'ten yaklaşık 100 yıl önce kurulmuş bu teşkilat, fakat yenileyemediğimiz için batının gerisinde kaldık. Şuanda kendi kurduğumuz bu teşkilatı Dünya'nın örnek alacağı hale getirmek zorundayız" dedi. 

Eğitimci olarak Esenyurt Kültür Merkezinde Zabıta bilgilendirme seminerine; İBB Daire Başkanı Zabıta Müdür Yardımcısı Saadettin Özyazıcı (Kabahatler Kanunu, Tebligat Kanunu), Kadir Topraktepe (Zabıtanın Görevleri), Muharrem İşim (Kanunlarda Zabıta), Önder Koçtemiz ( 6502 sayılı tüketici kanunu), M.Kemal Karabayır (İşyeri Açma ve Çalışma Mevzuatı), Almila Dalkılıç (Kişisel Gelişim Eğitimi), Çağlar Güler (657 ve Belediye Mevzuatı), Meltem Gündüz (İmar Mevzuatı) Konuları hakkında sunumlarını Esenyurt Belediyesi zabıta personeli ile paylaştı. 


Önce Vatan 





Geri Dön