26 / 04 / 2024

Esenyurt krediye uygun satılık daireler 2013!

Esenyurt krediye uygun satılık daireler 2013!

Son yıllarda yaşanan imar sorunlarından dolayı problemler ortadan kalksa da hala güven tazeleyemeyen Esenyurt'taki krediye uygun satılık daireleri araştırdık. Unutmayın "kredi kullanımına uygun demek" güvenli demek...



"Konut kredisi kullanımına uygun ev" söylemini sık sık duyuyoruz. Bu her ne kadar ödemede kolaylık olarak algılansa da aslında bir yerde satın almayı düşündüğünüz evin yasalara ve kurallara uygun yapıldığının da büyük bir göstergesidir. Çünkü hiç bir banka kusurlu bir eve konut kredisi vermez. Örneğin konut kredisi kullanırken bankalar kat irtifakı olmayan eve kredi vermez. (Kat irtifakı inşaat yapılacak veya yapılmakta olan arsa üzerinde sizin almayı düşündüğünüz dairenin hissesine düşen arsa tapusu demek). 


Yani konut kredisi kullanımına uygun olmayan ev her zaman risklidir. O nedenle nereden alırsanız alın satın almayı düşündüğünüz evin kredi kullanımına uygun olmasına muhakkak dikkat edin. 


Bu haberimizde her ne kadar sorun ortadan kalksa da hala insanların ev satın alırken tedirgin olduğu Esenyurt'taki krediye uygun satılık daireleri mercek altına aldık.  İşte Esenyurt krediye uygun satılık daireler 2013....


Esenyurt krediye uygun satılık daireler 2013!


1. Dumankaya Modern Collection'da 137 bin TL

Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Modern Collection projesi, 12 ve 13 katlı 2 etaptan oluşuyor. Toplam 450 adet daireden oluşan Dumankaya Modern Collection projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden oluşuyor. Esenyurt Modern Collection projesinde 1+1 daireler 137 bin TL ile 139 bin TL arasında, 2+1 daireler 215 bin TL, 3+1 daireler 310 bin TL, 4+1 daireler ise 365 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 2014 yılı içerisinde konut teslimlerinin yapılması planlanan Dumankaya Modern Collection projesinde peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Projede firma bünyesinde 18 ay vade farksız taksit avantajı da sunuluyor. 


Dumankaya Modern Collection hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız




 Esenyurt krediye uygun satılık daireler 2013!


2. Terrace Mix'te 77 bin TL

İnanlar İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Terrace Mix projesinde toplam 945 konut yer alıyor. Stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan Esenyurt Terrace Mix projesinde stüdyo daireler 77 bin TL'den, 1+1 daireler 104 bin TL'den, 2+1 daireler 177 bin TL'den, 3+1 daireler ise 307 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Esenyurt krediye uygun satılık daireler arasında yer alan projede konut teslimlerinin Ekim 2014'te yapılması planlanıyor. İnanlar Terrace Mix projesinin sosyal olanakları arasında buhar banyosu, spor alanları, fitness center, sauna, oyun alanları ve kapalı otopark yer alıyor. 


Terrace Mix hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 Esenyurt krediye uygun satılık daireler 2013!


3. Orion Park'ta hemen teslim 128 bin TL

Topkapı İnşaat tarafından hayata geçirilen Orion Park projesi, 62 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Toplam 368 daireden oluşan Esenyurt Orion Park projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Orion Park Esenyurt projesinde konutlar 128 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 48 ay vade farksız taksit avantajının sunulduğu Orion Park projesinde banka kredisi ile de konut sahibi olunabiliyor. 


Orion Park hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 Esenyurt krediye uygun satılık daireler 2013!


4. Life in Vera'da 79 bin TL

Vera Group güvencesiyle Esenyurt'ta inşa edilen Life in Vera projesinde toplam bin 56 konut yer alıyor. Stüdyo, 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinden oluşan Life in Vera projesinde konutlar 79 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 14 bin 700 metrekare alan üzerinde yükselen Esenyurt Life in Vera projesinde yüzde 25 peşinat veriliyor kalan tutar ise banka kredisi ile taksitlendiriliyor. Life in Vera projesinde konut teslimlerinin 2014 yılı içerisinde yapılması planlanıyor. 


Life in Vera hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Esenyurt krediye uygun satılık daireler 2013!


5. İnci Palas'ta hemen teslim 120 ay taksitle 149 bin TL

GRD İnşaat tarafından hayata geçirilen İnci Palas projesi toplam 48 daireden meydana geliyor. Bin 500 metrekare alan üzerinde yükselen Esenyurt İnci Palas projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Konutların 149 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu İnci Palas Esenyurt projesinde yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Kalan tutar ise banka kredisi ile 120 aya kadar vadelendiriliyor. Konut teslimlerinin hemen yapıldığı İnci Palas projesinde toplantı alanları, fitness salonu, spor tesisleri ve sauna bulunuyor. 


İnci Palas hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Esenyurt krediye uygun satılık daireler 2013!


6. Olcay Yıldız Park'ta 165 bin TL'ye 3+1. Hemen teslim

Olcaylar Group İnşaat güvencesiyle Esenyurt'ta inşa edilen Olcay Yıldız Park projesi, toplam 36 konuttan oluşuyor. 2+1, 3+1 ve dubleks daire seçeneklerinden oluşan Esenyurt Olcay Yıldız Park'ta 3+1 daireler 165 bin TL'den satışa sunuluyor. Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Olcay Yıldız Park'ta banka kredisi ile daire sahibi olunabiliyor. Projenin sosyal olanakları arasında kamelyalar, çocuk oyun alanı, apartman sorumlusu, güvenlik ve otopark bulunuyor. 


Olcay Yıldız Park hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Esenyurt krediye uygun satılık daireler 2013!


7. N Şehir'de 69 bin TL

N Şehir projesi Özyurtlar güvencesiyle hayata geçiriliyor. 13 katlı 7 bloktan oluşan Esenyur Nşehir projesinde toplam 30 bin 188 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Stüdyodan 3+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin yer aldığı Esenyurt N Şehir projesinde stüdyo daireler 69 bin TL'den, 1+1 daireler 119 bin TL'den, 2+1 daireler 139 bin TL'den, 3+1 daireler ise 239 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen Özyurtlar Nşehir projesinde firma bünyesinde de alternatif ödeme seçenekleri sunuluyor. 


Nşehir hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Esenyurt krediye uygun satılık daireler 2013!


8. Gül İstanbul Konutları'nda 69 bin TL

Aka Yapı tarafından Esenyurt'ta hayata geçirilen Gül İstanbul projesi, 750 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Stüdyo, 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinden oluşan Gül İstanbul Konutları'nda fiyatlar 60 bin TL ile 170 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen Gül İstanbul Evleri Esenyurt projesinde kalan tutar ise banka kredisi ile taksitlendiriliyor. 


Gül İstanbul Konutları hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Esenyurt krediye uygun satılık daireler 2013!


9. My Family'de 130 bin TL

My Family projesi Ersa ve Hyt inşaat ortaklığında hayata geçiriliyor. 3 blokta toplam 255 daireden oluşan Esenyurt My Family projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Konutların 130 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu My Family Esenyurt projesinde banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. Firma bünyesinde de alternatif ödeme seçeneklerinin sunulduğu My Family'de konutların 10 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor.


My Family hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Esenyurt krediye uygun satılık daireler 2013!


10. Koza Park'ta metrekaresi 2 bin TL

Garanti Koza tarafından Esenyurt'ta hayata geçirilen Koza Park projesi, toplam 2 bin 344 adet daireden meydana geliyor. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçeneklerinden oluşan Esenyurt Koza Park projesinde konutlar metrekaresi 2 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Kredi kullanımına uygun olan Koza Park Esenyurt projesinde konut teslimlerinin Haziran 2015'te yapılması planlanıyor. Koza Park'ın sosyal olanakları arasında ise sauna, çocuk oyun alanları, voleybol sahası, yürüyüş yolları, yüzme havuzu,  fitness merkezi, buhar odası, basketbol sahası ve kapalı otopark bulunuyor. 


Koza Park hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Esenyurt krediye uygun satılık daireler 2013!


11. Sağlık Kent'te 120 bin TL'ye 2+1

Sağlık Kent projesi, toplam 577 konuttan oluşuyor. 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan Esenyurt Sağlık Kent'te konutlar 120 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İttifak İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Esenyurt Sağlık Kent projesinde banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. Bakırköy- Beylikdüzü metro hattına 2 dakika, E-5 ve metrobüs durağına ise yürüme mesafesinde yükselen Sağlık Kent projesinin sosyal olanakları arasında ise çocuk oyun alanları, spor tesisler, yürüyüş yolu, süs havuzları ve güvenlik yer alıyor. 


Sağlık Kent hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Esenyurt krediye uygun satılık daireler 2013!


12. Barış Life 1'de 120 bin TL. Hemen teslim

Barış Life 1 projesi 8 bin metrekare alan üzerinde toplam 106 daireden oluşuyor. Barış Yapı güvencesiyle hayata geçirilen projede 1+1 daireler 120 bin TL'den, 2+1 daireler 150 bin TL, 3+1 daireler ise 220 bin TL'den satışa sunuluyor. Yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen Esenyurt Barış Life 1 projesinde kalan tutar ise banka kredisi ile taksitlendiriliyor. Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Barış Life 1 Esenyurt projesinin sosyal olanakları arasında ise dinlenme alanları, fitness center, çocuk oyun alanları, Türk hamamı, yüzme havuzu, cafe ve güvenlik yer alıyor. 


Barış Life 1 hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Esenyurt krediye uygun satılık daireler 2013!


13. Star Towers'ta hemen teslim 240 bin TL

RDS ve Reform İnşaat Ortaklığı tarafından inşa edilen Star Towers projesi 5 blokta toplam 679 konuttan oluşuyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan Star Towers Esenyurt projesinde konutlar 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Star Towers projesinde banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. 21 bin metrekare alan üzerinde yükselen Esenyurt Star Towers projesinde yüzme havuzu, oyun alanları, dinlenme alanları, yeşil alanlar, sauna ve kapalı otopark bulunuyor. 


Star Towers hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Esenyurt krediye uygun satılık daireler 2013!


14. Asrın Konutları'nda hemen teslim 1+1 daire 156 bin TL

Asrın Konutları, Kuran İnşaat güvencesiyle hayata geçiriliyor. Toplam 254 konuttan oluşan Esenyurt Asrın Konutları projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Asrın Konutları'nda 1+1 daireler 156 bin TL'den, 2+1 daireler 252 bin TL'den, 3+1 daireler ise 348 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen Asrın Konutları Esenyurt projesinde kalan tutar ise banka kredisi ile taksitlendiriliyor. Kuran İnşaat Asrın Konutları'nda daire teslimleri hemen yapılıyor.


Asrın Konutları hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Esenyurt krediye uygun satılık daireler 2013!


15. Milpark Plus'ta 115 bin TL

Deira Yapı tarafından hayata geçirilen Milpark Plus projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Esenyurt Milpark Plus projesinde 1+1 daireler 115 bin TL, 2+1 daireler 180 bin TL, 3+1 daireler ise 295 bin TL'den satışa sunuluyor. Yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen Milpark Plus Esenyurt projesinde kalan tutar ise banka kredisi ile taksitlendiriliyor. Haziran 2015'te konut teslimlerinin yapılması planlanan Deiar Yapı Milpark Plus projesinde açık yüzme havuzu, spor sahaları, tenis kortu, fitness salonu, açık ve kapalı otopark bulunuyor. 


Milpark Plus hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Esenyurt krediye uygun satılık daireler 2013!


16. Bura Residence'ta 121 bin TL

Bura Residence 9 bin metrekare alan üzerinde 2 bloktan oluşuyor. 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinden oluşan Esenyurt Bura Residence projesinde 1+1 daireler 121 bin TL'den, 2+1 daireler ise 226 bin TL'den satışa sunuluyor. Yirikler İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Bura Residence Esenyurt projesinde banka kredisi kullanılabiliyor. 2013 sonlarına doğru konut teslimlerinin yapılması planlanan Yirikler İnşaat Bura Residence projesinde sauna, fitness center, spor tesisleri ve Türk hamamı bulunuyor. 


Bura Residence hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com




Geri Dön