26 / 04 / 2024

Esenyurt Ncadde!

Esenyurt Ncadde!

Firma: Özyurtlar İnşaat

Proje: Esenyurt N Cadde

Esenyurt Ncadde projesinde dairelerin fiyatları 149 bin liradan başlayarak yükseliyor. 112 adet dairenin yer aldığı Esenyurt NCadde projesinde dairelerin 24 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor...




NCadde Evleri projesi  Özyurtlar İnşaat  tarafından İstanbul Avrupa yakasında Esenyurt bölgesinde hayata geçiriliyor. Esenyurt Ncadde projesi tek blok olarak inşa ediliyor. Esenyurt Ncadde projesinde 112 adet home ofis, 11 adet ticari birim bulunuyor.


Esenyurt Ncadde satılık daire tipi olarak yalnızca 1 oda 1 salon tasarlandı. Özyurtlar İnşaat Esenyurt Ncadde teslimleri 24 ay sonra yapılıyor. Esenyurt Ncadde satış ofisi ile 444 4 027 numaralı telefonu arayarak görüşme yapabilirsiniz.


Esenyurt Ncadde ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile taksitli ödemeler yapılabiliyor. Esenyurt Ncadde projesinde ticari birimler bloğun altında yer alıyor. Esenyurt Ncadde daire alanları 70 ve 75 metrekare olarak belirlendi.


Esenyurt Ncadde fiyat listesi kapsamında dairelerin satışları 149 bin liradan başlayan fiyatlarla gerçekleştiriliyor. Esenyurt Ncadde projesi Esenyurt Devlet Hastanesi'ne 2 dakika, Marmara Park AVM'ye 6 dakika, Atatürk Havalimanı'na 18 dakika mesafede yer alıyor.


Esenyurt Ncadde iletişim 

Telefon: 444 4 027

Web adresi: www.ncadde.com           

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön