26 / 04 / 2024

Esenyurt Terrace Mix ödeme planı!

Esenyurt Terrace Mix ödeme planı!

Firma: İnanlar İnşaat

Proje: Terrace Mix

İnanlar İnşaat imzası ile yükselen Terrace Mix Evleri'nde stüdyo dairelerden 4 oda 1 salon dairelere kadar farklı alternatifler mevcut. İşte Esenyurt Terrace Mix ödeme planı...



İstanbul Büyükçekmece ilçesine bağlı Esenyurt'ta inşa edilen  Terrace Mix  Konutları 20 bin metrekare alan üzerine yayılıyor. Projede yer alan stüdyo daireler 130 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Esenyurt Terrace Mix ödeme planı haberimizin devamında yer alıyor. Projede yer alan konut tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Terrace Mix Büyükçekmece projesindeki evlerin alanları 42 ile 562 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Proje  İnanlar İnşaat  imzası taşıyor.


Sauna ve güneşlenme terası gibi sosyal yaşam alanlarının yer aldığı Terrace Mix Rezidans'ta yürüyüş yolu, fitness, çocuk oyun alanı, kardiyo, çocuk havuzu, kapalı otopark, buhar banyosu ve Türk hamamı da mevcut.


Esenyurt Terrace Mix ödeme planı kapsamında 1+0 konutlar için 13 bin TL peşinat ödemesi ve 3 ara ödeme yapılıyor. Kalan tutar ise aylık 1.150 TL taksitler ile ödeniyor. Projede stüdyo daireler eşyalı olarak satışa sunuluyor. 


Terrace Mix Residence nerede?

Adres:Namık Kemal Mahallesi Kiler Caddesi No:67 Esenyurt/İstanbul


Esenyurt Terrace Mix satış ofisi

Telefon: 444 2 002

Web: www.terracemix.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön