29 / 03 / 2024

Esenyurt'ta inşaata 15 günde ruhsat veriliyor!

Esenyurt'ta inşaata 15 günde ruhsat veriliyor!

Esenyurt Güzelyurt Mahallesi Kapalı Semt Pazarı ve Otoparkı'nı düzenlenen törenle hizmete açan Necmi Kadıoğlu, "İlçemiz gelişsin, dönüşsün diye hiç kimseye zorluk çıkartmıyoruz. 10 ile 15 arasında günlük inşaat ruhsatı izni veriyor...



İlçede her mahalleye bir kapalı pazar alanı planlayan Esenyurt Belediyesi, Güzelyurt Mahallesi Kapalı Semt Pazarı ve Otoparkı'nı da düzenlenen törenle hizmete açtı. Açılışa Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Özvatan ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Pazar alanında konuşmasını gerçekleştiren Başkan Kadıoğlu, ilçede 7 tane kapalı pazar alanının olduğunu ve sokak pazarlarını kapalı alanlara dönüştürmek için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Kadıoğlu, Güzelyurt Mahallesinin çeşitli nedenlerle, çeşitli dönemlerde belediye başkanları tarafından çok fazla gelişime açık tutulmadığını vurguladı. 

İlçede daire fiyatlarının oldukça yükseldiğini hatırlatan Başkan Kadıoğlu, "Vatandaşlarımızın olası bir depremde sıkıntı yaşamaması için imar iznini sıkıyoruz. Ama ilçemiz gelişsin, dönüşsün diye hiç kimseye zorluk çıkartmıyoruz. 

10 ile 15 arasında inşaat izni veriyoruz. Başka yerlerde inşaatlar durmuş iken bizlerde devam ediyor. Bu istihdam, gelişme demektir. İnşallah 30 Mart'tan sonra da bu yatırımlarımız devam edecek" şeklinde konuştu. 


Tünaydın


Geri Dön