28 / 03 / 2024

Eşinwood Bodrum'da yükseliyor!

Eşinwood Bodrum'da yükseliyor!

Bugüne kadar 18 proje hayata geçiren Eşin Group, 166 daireden oluşan Eşinwood projesini hayata geçiriyor.



Bugüne kadar 18 proje hayata geçiren Eşin Group, 3 bine yakın aileyi konut sahibi yaptı. Posta gazetesinde yer alan habere göre, Bodrum, Kuşadası ve Didim gibi yazlık bölgelerde inşa ettiği yaşam alanlarıyla insanların hayalini kurduğu yerlerde, hayalini kurdukları evlere sahip olması için çalışan firmanın en önemli misyonları; bölgeye değer katmak, yüksek kalitede üretim yapmak, modern ve estetik yaşam alanları yaratmak.

Son teknolojileri projelerine entegre ettiklerini dile getiren Eşin Group Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Eşin, müşteri beklentilerine uygun projeler üretirken satış sonrası müşteri memnuniyeti ilkesine önem verdiklerini söyledi. İnşaat sektöründe zirveyi hedeflediklerini, günümüzün olduğu kadar geleceğin de ihtiyaçlarına uygun projeleri hayata geçirdiklerini dile getiren Eşin, "Toplum için güvenli ve çağdaş yaşam ortamlarının oluşturulmasına ve yaşam kalitesinin yükseltilmesine çevre bilincini koruyarak katkı sağlamayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Eşinwood Bodrum da yükseliyor!

Eşinwood projesi

Şimdi de kalite, konfor, lüks gibi kelimelerin tam karşılığı olan EŞİNWOOD (Eşin Deluxe Bodrum) projesi ile Türkiye’nin marka şehri Bodrum’da, Bodrum aşıklarını ev sahibi yaptıklarını söyleyen Eşin; 166 daireden oluşan projenin Bodrum'un en lüks ve donanımlı sitelerinden biri olurken sınırsız sosyal donatısıyla beş yıldızlı otel standardında ev sahibi olma imkanı sunduğunu dile getirdi.

Sınırsız sosyal donatı

EŞİNWOOD, Bodrum'un en lüks otellerinin yer aldığı, büyük firmaların yatırım yaptığı, temiz havasıyla ünlü Güvercinlik bölgesinin Dörttepe mevkisinde yer alıyor. Sitede sekiz yüzme havuzu, aqua park, restoran, kafe, çocuk parkı, tenis kortu, basketbol ve futbol sahası, otopark, SPA ve daha birçok sosyal donatı alanı mevcut.

Her zevke göre

Site içerisinde hizmet veren personeller ve 7/24 güvenliğiyle yılın 12 ayı gönül rahatlığıyla konaklama imkanı sunuyor. Deniz veya doğa manzaralı, bahçeli ya da balkonlu seçenekleriyle her türlü zevke hitap eden EŞİNWOOD'u tercih edenler arasında sanatçı, iş insanı ve yurtdışından entelektüel bir kitle görülebiliyor. Projeden eşyalı ve hemen tapu teslim konut sahibi olunabilir.

https://esingroup.com.tr/


Geri Dön