23 / 04 / 2024

Eşinwood Bodrum

Eşinwood Bodrum

Bugüne kadar 18 proje hayata geçiren Eşin Group, 166 daireden oluşan Eşinwood projesini hayata geçiriyor.

Akfen GYO Bodrum Loft, Söğütlüçeşme Projesi ve Yalıkavak projelerinin değeri 5.3 milyar TL!

Akfen GYO Bodrum Loft, Söğütlüçeşme Projesi ve Yalıkavak projelerinin 2023 yıl sonu pazar değerleri açıklandı. Peki hangi projenin değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Mavi Bodrum Gayrimenkul Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mavi Bodrum Gayrimenkul Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yücel tarafından kuruldu.

Akfen GYO'dan Söğütlüçeşme, Yalıkavak, Kıyıkışlacık'a 3 yeni proje! 170 milyon dolarlık yatırım! 

Akfen GYO Kadıköy Söğütlüçeşme, Bodrum Yalıkavak ve Kıyıkışlacık’ta yer alan 3 yeni projeyi 2026'ya kadar bitirmeyi planlıyor. İşte ayrıntılar... 

Bodrum'da feci kaza! Ünlü iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala hayatını kaybetti

Ankara'nın köklü firmalarından Uzaltaş Şirketler Grubu'nun sahibi iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala Bodrum'da geçirdikleri tekne kazasında hayatını kaybetti. Uzaltaş, Regnum Skytower, Paladyum Beytepe ve Park Azur Bodrum gibi projelere imza atmıştı.

Markalı konutlarda sayfiye yarışı başladı! Urla, Çeşme ve Bodrum'da yeni proje akını!

Kovid-19 salgınında değişen tüketici tercihleri ve özellikle uzaktan çalışmaya geçilmesiyle beraber, Mesa, Tahincioğlu, Ağaoğlu, Ege Yapı gibi markalı konut üreticileri sayfiyeleri odağına aldı. Bodrum'un ardından Çeşme, Urla ve Dikili'de proje yarışı başladı...

Bodrum ve Çeşme'de ortalama konut fiyatı 2 milyon TL'ye çıktı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla yazlık bölgelere talep arttı. Gözde tatil bölgeleri arasında yer alan Bodrum ve Çeşme'de ortalama konut fiyatı 2 milyon TL'ye yükseldi.

Yazlık ev sahipleri çıldırdı!

Yaz aylarını kalabalıktan uzakta geçirmek isteyenlerin kesenin ağzını açması gerekiyor. Çeşme, Bodrum, Marmaris gibi tatil bölgelerinde 3-4 aylık villaların kiraları 400 bin liraya kadar çıkıyor.

İzzet Özilhan eşi Yasemin Özilhan'a Bodrum'dan villa alacak!

İzzet Özilhan eşi Yasemin Özilhan'a Bodrum'dan ev almak için kesenin ağzını açtı. Ünlü iş insanı Bodrum Bozbük'te lüks bir villa alacak.

En yüksek konut satış fiyatı Çeşme'de, kira Bodrum'da!

Yaşanan Kovid-19 salgını süreci, yıllardır en pahalı turizm kenti olarak bilinen Bodrum’daki konut fiyatlarının daha da artmasına sebep oldu. Çeşme konut satış fiyatında en yüksek bölge iken, kira bedeli en yüksek olan ise Bodrum oldu. 

Eşinwood Bodrum'da yükseliyor!

Bugüne kadar 18 proje hayata geçiren Eşin Group, 166 daireden oluşan Eşinwood projesini hayata geçiriyor.

Eşin Deluxe Bodrum'da hemen tapu fırsatı! 

Eşin Deluxe Bodrum projesi kısa vadede yüksek kazanç sağlıyor. Projede hemen teslim ve hemen tapu imkanı bulunuyor.

Türk Eğitim Vakfı Bodrum Şubesi açılıyor!

Türk Eğitim Vakfı (TEV) Bodrum Şubesi 17 Temmuz Pazartesi günü açılıyor.

Veryeriler İnşaat, Ege bölgesine yöneldi!

Veryeriler inşaat, Ege bölgesinde son 15 yılda 400'ü aşkın taş ev projesi hayata geçirdi. Firma, Urla. Güzelbahçe ve Bodrum'da yeni projeler geliştirmek üzere arsa satın almalarını tamamladı.

Eşinwood Bodrum Haberi

Eşinwood Bodrum

Bugüne kadar 18 proje hayata geçiren Eşin Group, 3 bine yakın aileyi konut sahibi yaptı. Posta gazetesinde yer alan habere göre, Bodrum, Kuşadası ve Didim gibi yazlık bölgelerde inşa ettiği yaşam alanlarıyla insanların hayalini kurduğu yerlerde, hayalini kurdukları evlere sahip olması için çalışan firmanın en önemli misyonları; bölgeye değer katmak, yüksek kalitede üretim yapmak, modern ve estetik yaşam alanları yaratmak.

Son teknolojileri projelerine entegre ettiklerini dile getiren Eşin Group Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Eşin, müşteri beklentilerine uygun projeler üretirken satış sonrası müşteri memnuniyeti ilkesine önem verdiklerini söyledi. İnşaat sektöründe zirveyi hedeflediklerini, günümüzün olduğu kadar geleceğin de ihtiyaçlarına uygun projeleri hayata geçirdiklerini dile getiren Eşin, "Toplum için güvenli ve çağdaş yaşam ortamlarının oluşturulmasına ve yaşam kalitesinin yükseltilmesine çevre bilincini koruyarak katkı...