25 / 04 / 2024

Eskişehir Drusilya Evleri!

Eskişehir Drusilya Evleri!

Firma: Aydın Yapı Grubu

Proje: Drusilya Evleri

AYD Yapı tarafından 50 milyon TL'lik yatırımla Drusilya Evleri Eskişehir'de hayata geçiriliyor...





Konut projeleriyle öne çıkan AYD Yapı Eskişehir'in en büyük projesi Drusilya Evleri'ni hayata geçiriyor.  Drusilya Evleri  50 dönümlük arsa alanına sahip. 


 Eskişehir Drusilya Evleri!


Eskişehir Drusilya projesinde toplam 250 dairenin bulunması planlanıyor. Projede daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı daire büyüklükleri 140 metrekare ile 230 metrekare arasında değişiyor. Drusilya Evleri'nde 3+1 daireler 140 metrekare 4+1 daireler ise 230 metrekare olarak dizayn edildi.


50 bin TL'lik yatırımla inşa edilen Eskişehir Drusilya Evleri'nde dairelerin metrekare fiyatları 2 bin 500 TL'den başlıyor. Projede daire teslimlerinin 2015 yılı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanıyor.

 Eskişehir Drusilya Evleri!


Drusilya Konutları Eskişehir'in Söğütönü mevkiinde doğaya zarar vermeyen çevre dostu bir proje olarak inşa ediliyor.


Drusilya Evleri projesinde; kapalı yüzme havuzları, fitness salonu ve saunalar, açık spor alanları, kafeteryalar ve çocuk oyun parkları gibi sosyal alanlar bulunuyor. Sosyal ve ortak alanlar güneş enerji panelleri ile ısıtılarak enerji tasarrufu da sağlanacak. Eskişehir Drusilya Evleri'nde daire teslimlerinin ise 2015 yılında yapılması planlanıyor.


Telefon: 444 92 93

Web Adresi: http://www.drusilyaevleri.com



Geri Dön