23 / 04 / 2024

Eskişehir PTT Başmüdürlüğü gayrimenkul satıyor! 145 bin TL!

Eskişehir PTT Başmüdürlüğü gayrimenkul satıyor! 145 bin TL!

Mülkiyeti Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğüne ait olan 300,00 metrekare yüzölçümlü taşınmaz Eskişehir PTT Başmüdürlüğü tarafından 30 Eylül 2014 günü saat 14:00'da ihale ediliyor.



Mülkiyeti Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğüne ait 300,00 metrekare yüzölçümlü taşınmaz Eskişehir PTT Başmüdürlüğü tarafından 145 bin TL bedelle satılıyor. Taşınmazın satışı kapalı zarf artırma usulüyle yapılacaktır. 


1 - Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğünün mülkiyetinde Afyonkarahisar İli Dinar İlçesi, Tatarlı Köyünde bulunan, tapuda 28 pafta, bila ada 6352 parsel nolu 300,00 m² mesahalı arsa ve üzerinde bulunan avlulu kargir yapıdan oluşan taşınmaz mal mevcut haliyle kapalı zarf artırma usulü ile satışa çıkarılmıştır.

2 - İhalenin yapılacağı yer: Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğü Karaman Mah. Cumhuriyet Meydanı. No: 6 AFYONKARAHİSAR adresinde olup, telefon no: 0 (272) 2142689, Fax: 0 (272) 2132379 dir.

3 - İhale konusu taşınmaza ait ihale şartnamesi Eskişehir ve Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğünde çalışma saatleri içerisinde incelenebilecektir. Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğü Teknik Servis 208 nolu odada 25.00 TL karşılığı temin edilebilecektir.

4 - İsteklilerin ihaleye iştirak edebilmeleri için ihale başlangıç saatine kadar verecekleri teklif mektubu ile birlikte 4.350,00-TL (Dörtbinüçyüzelli Türk Lirası)’lik geçici teminat makbuzu veya mektubu (Banka teyit yazısı ile birlikte); ihale dokümanının satın alındığına dair belge, ikametgâh senedi; tebligat için adres beyanı; gerçek kişi olması halinde nüfus cüzdanı örneği, tüzel kişi olması halinde tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu ticaret ve/veya sanayi odasından idare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya benzeri bir makamdan ihaleye ilişkin ilk ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair belge aslı veya noter tasdikli sureti; teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi ve imza sirküleri (gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza sirküleri, tüzel kişi olması halinde, şirket ortaklarının hisse durumlarını ve şirketteki görevlerini belirten son durumunu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi aslı veya noter tasdikli sureti ve tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.); vekaleten ihaleye katılma halinde, istekli adına katılan kişinin noter tasdikli vekâletnamesi ile noter tasdikli imza sirküleri ve her sayfası imzalı şartname ile birlikte en geç ihale günü 30.09.2014 saat 14.00’a kadar Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğü Teknik Servis 208 nolu odaya (Karaman Mahallesi Cumhuriyet Meydanı No: 6 AFYONKARAHİSAR) teslim edilmesi veya iadeli taahhütlü olarak posta vasıtasıyla gönderilmesi gerekmektedir.

5 - Verilen tekliflerin geçerlilik süresi ihale tarihinden itibaren en az 45 gündür.

6 - Taşınmaz satışı ile ilgili ihale 30.09.2014 Salı günü saat 14.00’da Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğünde yapılacaktır.

7 - Taşınmaz malın tahmin edilen bedeli 145.000,00-TL (Yüzkırkbeşbin Türk Lirası) olup, geçici teminat miktarı 4.350,00-TL (Dörtbinüçyüzelli Türk Lirası) dır.

8 - Vergi, Resim ve Harçlarla Devir ve Ferağa Ait Giderler:

Satıştan doğacak giderler (satış işlemleri ve bu işlemler sırasında düzenlenen belgeler ile her çeşit vergi, resim, harç diğer mali yükümlülükler) alıcıya aittir.

9 - Kurumumuz 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa tabi olmayıp ihaleyi yapıp yapmamakta yada dilediğine yapmakta serbesttir.

İlan olunur.



İlanın tam metni için tıklayın


Geri Dön