26 / 04 / 2024

eskişehirde satılık gayrimenkuller

eskişehirde satılık gayrimenkuller

Mülkiyeti Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğüne ait olan 300,00 metrekare yüzölçümlü taşınmaz Eskişehir PTT Başmüdürlüğü tarafından 30 Eylül 2014 günü saat 14:00'da ihale ediliyor.

Eskişehir'de 11 adet satılık gayrimenkul: 2 milyon 442 bin lira!

Eskişehir İli Odunpazarı ilçesinde yer alan 11 adet gayrimenkulün toplam bedeli 2 milyon 442 bin lira olarak belirlendi. Gayrimenkullerin satışı açık artırma usulüyle 9 Haziran 2014 tarihinde gerçekleşecek...

Eskişehir'de satılık gayrimenkul 2 milyon 100 bin TL!

Eskişehir İli Odunpazarı ilçesinde yer alan gayrimenkulün toplam bedeli 2 milyon 100 bin lira olarak belirlendi. Gayrimenkulün satışı açık artırma usulüyle 23 Aralık 2013 tarihinde gerçekleşecek...

Eskişehir'de satılık 13 adet gayrimenkul: 15 milyon TL!

Eskişehir İli Odunpazarı İlçesinde yer alan 13 adet gayrimenkulün toplam bedeli 15 milyon lira olarak belirlendi. Gayrimenkuller açık artırma usulüyle 9 Ekim 2013 tarihinde satışa çıkacak...

Eskişehir'de 5 adet satılık gayrimenkul 1 milyon 600 bin TL!

Eskişehir'de bulunan 5 adet gayrimenkulün toplam bedeli 1 milyon 600 bin lira olarak belirlendi. Gayrimenkuller 19 Ağustos 2013 tarihinde satışa çıkacak...

Eskişehir'de 20 satılık arsa

Eskişehir'in Çifteler, Mahmudiye ve Sivrihisar İlçeleri'nde bulunan arsa, tarla, arazi, cebel, avlulu kerpiç ev ve kargir lojman Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa çıkarıldı. 69 bin 50 metrekare ile 538 metrekare arasında değişen arsaların ihal

Satılık konut fiyatlarındaki artış devam ediyor!

Sahibindencom ve BETAM’ın hazırladığı “sahibindex Satılık Konut Piyasası Görünümü” raporuna göre, satılık konutlara yönelik talep azalsa da fiyatlar yükselişe geçti. 3 büyükşehirde satılık konutların metrekare fiyatları 2021 yılının aynı dönemine göre iki kat arttı.

Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir gayrimenkul almak isteyenlerin ilk hayali genelde sahibinden olması oluyor. Peki sahibinden satılık gayrimenkuller ne kadar sahibinden? Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

Türkiye genelinde satılık konut fiyatı en çok artan 5 il!

Hürriyet Emlak Kasım 2020 Emlak Endeksi’ne göre, bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep (yüzde 59,14), Adıyaman (yüzde 49,33), Antalya (yüzde 48,57) Eskişehir (yüzde 43,70) ve Sakarya (yüzde 43,07) geldi.

Satılık konut fiyatları artış trendinde!

sahibinden'in verilerine göre, kasım ayında Türkiye genelinde ve üç büyükşehirde ortalama satılık konut fiyatlarında artış sürdü. 

Satılık konut fiyatları en çok bu şehirde arttı!

Gayrimenkul piyasasının nabzını tutan Hürriyet Emlak Ekim 2020 Emlak Endeksi yayınladı. Verilerde; bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep, Antalya, Eskişehir, Çorum -ve Sakarya geliyor. Son 1 yıl içerisinde 5 büyük ilde hareketlilik yaşandı.

Türkiye genelinde satılık konut fiyatlarında artış devam ediyor!

Sahibinden tarafından Eylül Ayı Emlak Endeksi sonuçları yayınlandı. Endekse göre Türkiye genelinde ve üç büyükşehirde satılık konut fiyatlarında artış sürerken, konutların ortalama satış süresi düştü.

İcradan ucuza satılık gayrimenkul fırsatı!

Basın İlan Kurumu'nca icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanlarını inceliyor. İcradan satışa sunulan gayrimenkuller ile yatırımcılara kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor.

Maltepe'deki satılık 3 yıllık daire fiyatıyla yoğun ilgi gördü!

İcradan satışa çıkarılan arsa, daire, dükkan, tarla gibi gayrimenkuller bazen yatırımcılar için önemli fırsatlar sunuyor. Son yayınlanan ilanlarda İstanbul'un en merkezi yerlerinden olan Maltepe'de satılık 3 yıllık 105 metrekare büyüklüğündeki daire de büyük ilgi gördü...

Eskişehir Flora Evleri satılık daire!

ESOTO AŞ imzası taşıyan Flora Evleri, birbirinden bağımsız 12 blokta 72 daireden oluşuyor. Eskişehir Flora Evleri satılık daire fiyatları ise 725 bin TL'den başlayarak değişiyor...

TOKİ Emekli Eskişehir Tepebaşı satılık daireler!

TOKİ Emekli Eskişehir Tepebaşı satılık daireler için kura tarihinin 22 Nisan 2016 gününde yapılacak. Toplam 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede başvuru dönemi bitti.

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık!

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık toplam 250 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Kura çekilişinin 22 Nisan 2016 tarihinde yapılacağı projede daireler 2+1 olarak tasarlandı.

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık!

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık daire tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı. Başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülecek olan projede 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Kartaltepe Bakırköy City satılık!

Kartaltepe Bakırköy City satılık daire fiyatları 1 milyon 187 bin TL + KDV'den başlıyor. Eski Derby Fabrikası'nın arazisi üzerinde inşa edilen projenin Haziran 2017'de teslim edilmesi planlanıyor.

eskişehirde satılık gayrimenkuller Haberi

eskişehirde satılık gayrimenkuller

Mülkiyeti Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğüne ait 300,00 metrekare yüzölçümlü taşınmaz Eskişehir PTT Başmüdürlüğü tarafından 145 bin TL bedelle satılıyor. Taşınmazın satışı kapalı zarf artırma usulüyle yapılacaktır. 


1 - Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğünün mülkiyetinde Afyonkarahisar İli Dinar İlçesi, Tatarlı Köyünde bulunan, tapuda 28 pafta, bila ada 6352 parsel nolu 300,00 m² mesahalı arsa ve üzerinde bulunan avlulu kargir yapıdan oluşan taşınmaz mal mevcut haliyle kapalı zarf artırma usulü ile satışa çıkarılmıştır.

2 - İhalenin yapılacağı yer: Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğü Karaman Mah. Cumhuriyet Meydanı. No: 6 AFYONKARAHİSAR adresinde olup, telefon no: 0 (272) 2142689, Fax: 0 (272) 2132379 dir.

3 - İhale konusu taşınmaza ait ihale şartnamesi Eskişehir ve Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğünde çalışma saatleri içerisinde incelenebilecektir. Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğü Teknik Servis 208 nolu odada 25.00 TL...