26 / 04 / 2024

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nden 8.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nden 8.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Eskişehir İli Tepebaşı Belediye Başkanlığı, Eskibağlar Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 8 milyon 955 bin 940 TL olarak belirlendi. 



Eskişehir İli Tepebaşı Belediye Başkanlığı, Eskibağlar Mahallesi'nde bulunan arsayı 8 milyon 955 bin 940 TL'ye satıyor. Arsanın ihalesi 19 Kasım 2019 günü gerçekleşecek.

Eskişehir İli Tepebaşı Belediye Başkanlığından:

1-) İDARENİN
a) Adı :Tepebaşı Belediyesi
b) Adresi : Hoşnudiye Mahallesi Şahin caddesi No:84 ESKİŞEHİR
c) Telefon ve faks numarası : 0 222 211 40 00 – 0 222 320 49 20
d) Elektronik posta adresi (varsa) : [email protected].

2-) İHALENİN KONUSU TAŞINMAZIN,NİTELİĞİ YERİ VE MİKTARI
Mülkiyeti Belediyemize ait olan, Eskişehir İli, Tepebaşı İlçesi, Eskibağlar(Yenibağlar) Mahallesi 21M-3D Pafta, 2125 ada, 638,00 metrekarelik 143 parsel sayılı taşınmaz üzerinde, Bodrum + Zemin kat, 16/100 arsa paylı, 1 nolu bağımsız bölümde bulunan 581,35 metrekarelik Depolu İşyerinin satışı işidir.

3-) İHALENİN HANGİ USÜL İLE YAPILACAĞI
2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 36. Maddesine göre Kapalı Teklif Usulü ile

4-) İHALENİN NEREDE, HANGİ TARİH ve SAATTE YAPILACAĞI
İHALE; Tepebaşı Belediyesi, Belediye Encümen Toplantı Salonunda, 19/12/2019 Perşembe Günü, saat 10:30’ da Encümen huzurunda yapılacaktır.

5-) İHALE EDİLECEK TAŞINMAZIN MUHAMMEN SATIŞ BEDELİ VE GEÇİCİ TEMİNAT MİKTARI MUHAMMEN SATIŞ BEDELİ;
İhale edilecek taşınmazın muhammen satış bedeli 8.955.940,00 TL(Sekiz Milyon Dokuz  Yüz Elli Beş Bin Dokuz Yüz Kırk Türk Lirası) dir.
GEÇİCİ TEMİNAT; Geçici teminat 268.680,00 TL(İki Yüz Altmış Sekiz Bin Altı Yüz Seksen Türk Lirası) dir.

6-) SATIŞ BEDELİNİN ÖDEME ŞEKLİ
İhale Komisyon Kararının onaylandıktan sonra istekliye tebliğ edildiği tarihten itibaren 15 gün içerisinde; Satış bedeli, tüm vergi, resim, harç ve giderleri Tepebaşı Belediyesi Başkanlığı’nın T.Vakıflar Bankası TR**********************37 nolu hesabına veya Mali Hizmetler Müdürlüğü veznelerine peşin ödenir.

7-) İHALE DÖKÜMANLARININ GÖRÜLMESİ VE TEMİNİ

Şartname ve ekleri mesai saatleri içinde Hoşnudiye Mahallesi Şahin Caddesi No:84 Eskişehir adresinde bulunan Tepebaşı Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğünde görülüp incelenebileceği gibi, ihale günü saat en geç 09:00’ a kadar 1.000,00-TL karşılığında satın  alınabilecektir. İhale şartname bedeli Mali Hizmetler Müdürlüğü Veznelerine makbuz karşılığı yatırılacaktır.

8-) İHALEYE KATILMAK İÇİN GEREKLİ BELGELER
İsteklilerin ihaleye katılımında tanzim edilecek ihale dosyasında aranacak belgeler şunlardır:
a) Teklif Mektubu(Şartname eklerinde örneği mevcuttur)
b) Şartnamesinin satın alındığına dair belge ve Taşınmaz mal satış şartnamesi(Şartnamenin her sayfası ayrı ayrı, ihaleye iştirak eden tarafından imzalanmakzorundadır.)
c) Kanuni ikametgah belgesi,
d) Türkiye’ de tebligat için adres beyanı,
e) Gerçek Kişilerin T.C. kimlik numarasını, tüzel kişilerin ise vergi kimlik numarasını bildirmeleri,
f) Geçici teminat tutarının yatırıldığına dair belge veya Teminat Mektubu(Süresiz)
g) 1- Özel hukuk tüzel kişilerinin, yukarıda belirtilen şartlardan ayrı olarak, idare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu ticaret veya sanayi odasından yahut benzeri meslekî kuruluştan, ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış sicil kayıt belgesi ile tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret SicilGazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri, vekalet halinde vekalet edenlerin vekâletname ve imza beyanlarını vermeleri; kamu tüzel kişilerinin ise, yukarıdaki (d) ve (f) bentlerinde belirtilen şartlardan ayrı olarak tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduğunu belirtir belgeyi vermeleri,
2-Gerçek kişilerin imza beyanlarını vermeleri,(Noter Onaylı) ve vekaleten iştirak ediliyorsa, isteklinin adına teklif vermeye yetkili olduğuna dair noter tasdikli vekaletname,
h)İş ortaklarında, ortakların hisse oranları ve işin yerine getirilmesinde müştereken ve müteselsilen sorumlu olduklarını belirten noter onaylı ortaklık sözleşmesi verilmesi zorunludur.

9-) TEKLİFLERİN HANGİ TARİH VE SAATE KADAR NEREYE VERİLECEĞİ
Satış ihalesine teklif verecekler; ihale zarflarını şartnamede belirtilen belgeler ile birlikte satış şartnamesinde belirtilen maddelere uygun olarak hazırlayarak 19/12/2019 Perşembe Günü Saat: 09:30’ a kadar Tepebaşı Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne sıra numaralı alındı belgesi karşılığında teslim edeceklerdir.

10-) İdare ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.


Geri Dön